| maricutza a întrebat:

Am fost acum 2 zile la sala si acum ma dor foarte tare gambele cu greu imi fortez piciorul sa staie drept sa pot merge si ma doare tare rau...ce as putea face sa imi treaca? Nu mai suport crying Dau Funda happy

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Este o febra musculara nu trebuie sa iei nimic, o sa te lase de la o zi la alta pana o sa-ti treaca de tot. Doar ca pana iti trece nu mai fa exercitii pentru picioare la sala.

Daca faci sport trebuie sa te obisnuiesti si cu aspectul asta, desi dupa ce o sa iti treaca chiar daca o sa mai faci febra musculara nu o sa fie atat de puternica ca prima data.

2 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Bengay big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pastilele au un efect calmant asupra durerilor musculare. Cand faceam efort sustinut, dupa o perioada de repaos, luam inainte un paracetamol si o aspirina. A doua zi vei simti doar putin discomfort dar nu vei avea durerile prin care treci acum. Din pacate, luate dupa ce au aparut durerile, pastilele nu mai au un efect atat de puternic. Poti incerca totusi, cam orice analgezic de pe piata. Cel mai recomandat in cazul febrei musculare este Acetaminofenul dar nu l-am incercat niciodata.