| Deleb a întrebat:


Am o problema legata de silueta care pur si simplu ma afecteaza rau. Mai exact, am 56 de kg si arat foarte bine imbracata, dar problema este ca dezbracata arat hidos deoarece mi s-a acumulat foarte multa grasime in solduri si abdomen, chiar la nivelul buricului. (Mentionez ca atunci cand aveam 40 de kg tot acea zona era problema doar ca era mai putina)
M am gandit sa incep o dieta si sa merg la sala, insa nu stiu prea bine cum sta treaba cu sala. Vreo recomandare din Bucuresti unde as putea merge(de preferat sector 6)? Cei de acolo imi pot recomanda si o dieta sau pentru asta trebuie sa merg la nutritionist? Am 19 ani. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Cati oameni arata bine dezbracati, asa dupa tine? Putini, restul is naspa asa cum spui tu laughing cu sunci, cu centuri de siguranta, acele 2-3 sau mai multe depinde de fiecare laughing
La sala da trebuie sa manainci ceva controlat, altfel te faci si mai mare decat esti acum.
Sa nu mergi la sala, si sa dai jos ce spui ca ai trebuie sa nu maninci, sau sa maninci f putin.La cat efort fizic faci tu ce maninci acum este prea mult. Poate si jumate din ce consumi acum, deci din ce bagi in gura este prea mult.Maninca odata pe zi, nu bea sucuri, nu manca prajituri si in 2-3 luni dispare centura aia de la mijloc.

| Deleb explică (pentru relian):

Multumesc de raspuns. O sa incerc cum spui tu. Nu am pretentia la un corp de vis, dar nu imi place nici cum e acum si as vrea sa dau jos din ea, ca toata e cam imposibil, cel putin in cateva luni.

| relian a răspuns (pentru Deleb):

Ce am spus e din experienta sa s tii, nu-i din auzite.Inainte si eu mancam ca toata lumea, la pranz gata la masa, seara la masa.Nu mancam dimneata deloc, nici acum nu maninc, niciodata nu am mancat dimineata.
Si neavand ce face intr-o luna am zis hai sa bag sala asa juma de ora o ora si dupa am vazut ca mam fact si mai mare laughing zic pfff naspa. Daca manainci ca de obicei si faci si sala ala esti te faci mai mare, creste masa musculara, eu nu eram curios de asa ceva.
Acum un an doi am fost la mama in vacanta si am spus sa o ajut si ma apucai pe acolo sa fac una alta, dar nu efort sa zici cine stie ce.Asa ocupat cum eram,deci sa ai asa o ocupatie stii sa stai acolo foarte concentrat ca uiti si de mancare si de tot laughing asa eram eu mancam cand imi aduceam aminte si dupa o luna deci o luna m-au vazut oamenii siau zis wow ce ai patit fratelaughing unde pui ca ma si brinzasem aratam tras prin inel laughing si nde atunci nu mai manci,decat atunci cand imi este foame.
Stiu ca atunci cand nu ai activitate,mai treci pe linga frigider mai bagi ceva, mai stai te uiti pe net mai rontii ceva, mai bei un suc, apoi hai la masa wow toate astea inseamna mancare la greu, la un efort aproape de zero laughing centurile se depun straturi straturi.
Ai vazut reportaje cu animale salbatice? Daca te uiti sta leu sta care mai stau lupii trec animalele pe linga ele, nau nici o treaba nu le face nimic.De ce? Pai animalele alea maninca doar daca le este foame, nu gata e ora 12 hai la masa, tie foame nu-ti este hai cai pranzul laughing asta e cea mai mare timpenie a umanitatii orar de mancare laughing vrei nu vrei hai la masa.Animalele salbatice maninca doar atunci cand le este foame si ai vazut cum arata? Arata toate una si una. Oamenii cum arata? Toti unu si unu numai grasime laughing care mai de care deformat asa cum zici si tu.Deci secretu sa ai un corp normal este mancarea.Si iarba daca maninci pre multa si nu faci deloc efort se depune, te ingrasa.Multi o baga pe aiai vai maninc salata, asa si daca maninci salata ce? Oamenii au o gandire naspa, ei cred ca doara grasimea sau carnea ingrasa.Total gresit. Orice bagi in gura organismul transforma acea mancare in energie si cateva elemente ce are nevoie, iar restul daca e prea mult decat are el nevoie il face grasime sil depoziteaza. Iarba, salata orice ai manca asta se intimpla.Nu trebuie sa maninci grasime sa se depuna grasime.Organismul transforma o mancare din ceva in altceva, adica in grasime sau energie sau vitamine dupa caz.

7 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Mers la sala, dacă poți măcar 4-5 zile pe săptămână, câte o ora, plus niște abdomene acasă, (dacă poate cineva sa te tina de picioare ar fi perfect).
Mănâncă multe mere și citrice, legume, carne fiarta de pui, curcan, peste sau vită.
Bea multă apă, mai ales când ți e foame(o tușică a slăbit vreo 30 kg urmând rețeta asta, și fără mult sport, doar voință).
Ghimbirul ajuta mult la slăbit și mai exact la ars grăsimea, însă se consuma doar o bucățică mica pe zi, nu mai mare de mărimea unei nuci obișnuite.
Poți amesteca ghimbir ras în cantitatea amintita mai sus, cu 2-3 linguri de miere și sucul unei lamai. Lași la macerat într un recipient de sticla cu capac vreo doua zile, apoi îl consumi in decurs de alte doua zile. (și poți prepara alta doza, de mai multe ori)
. Evita bineînțeles prajeli, cartofi, grăsime, paste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off off, iubeste-te asa cum esti, si nu mai cauta schimbari, daca trebuie sa apara, vor veni singure.

| alin131 a răspuns:

Buna,
Ai grija sa nu o dai in anorexie. Fi mai ponderata.

La 19 ani 50 de kilograme e cam putin. Daca ai 1.70 inaltime ar trebui sa ai cam 60, 65 kg.

De ce vrei sa dai sanatatea pe aspect?

Cum adica hidoasa? Tu sti ca esti creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu?

Esti frumoasa, dar trebuie sa vez asta si sa lasi complexele sa iti strice buna dispozitia.

Ai grija de tine si de ai tai, stai aproape de Hristos si departe de pacate.

Iisus Hristos te iubeste.

| Kanyee a răspuns:

La greutate, daca ai peste 1.60m, esti ok.
Doar sala te ajuta, trebuie sa te tonifiezi.

| Wizard68 a răspuns:

Fa mai multe exerciții pentru abdomen. Dar cel mai bine e sa mergi la sala și sa întrebi antrenorul de acolo el Îți spune sigur ce trebuie sa faci.