|

Buna TPU! As vrea sa imi spuneti si mie cateva exercitii pe care le pot face acasa pentru eliminarea celulitei, care dau randament destul de repede.Dau funda :*

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai cred ca poti incerca genoflexiuni, insa este bine sa mananci sanatos: fructe, legume dar si carnelaughing. Nu exagera. Elimina din alimentatie fast-foodul. Eu fac sport de 5 ani si incerc sa mananc cat mai sanatos. Asta nu inseamna ca trebuie sa te infometezi. Bafta!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,
1. Stai in picioare si sprijina-te cu mana dreapta de perete. Ai grija sa tii spatele drept. Ridica, apoi, usor, piciorul stang si mentine pozitia 2-3 secunde, dupa care revin-o la pozitia initiala. Reia atat cat iti permite corpul.
2. Aseaza-te lateral, cu picirul drept intins si piciorul stang indoit. Ridica piciorul drept si mentine 3 secunde. Reia pe acelasi picior atat cat poti, apoi schimba piciorul.
3. Culca-te pe spate, cu palmele sprijinite langa solduri si picioarele indoite, sprijina calcaiul drept de genunchiul piciorului stang si ridica incet corpul. Mentine pozitia 2-3 secunde si coboara. Repeta pentru inceput de 25-30 de ori.
(Sursa: doctor.info.ro)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gh3ok1ll3r - te invata gresit! celulita o ai din cauza dezechilibrului hormonal! celulita nu o poti elimina doar o poti reduce ca vizibilitate si asta doar in bucatarie! manca sanatos multe fructe legume. fara paine patiserii sucuri. dulciuri. aliemnte cu indice glicemic mare sa te feresti de el!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează