| Yasmina_Yasmina_1998 a întrebat:

Ce exerciții trebuie sa fac pentru un fund mai mare, dar fără sa ma îngraș la picioare? La picioare sunt grăsimi și as vrea sa fie eliminate! Dau funda! Mulțumesc

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

In general, fetele care fac volei de performanta, au fundul mare. Asa ca, trebuie sa vezi ce exercitii fac ele. In general, sunt fandari si sarituri.
Iar daca vrei sa scapi de grasimea de la picioare, alearga. Mult. Cit poti. Minim 30 de min pe zi. Dar daca nu poti atit, macar 20 de minute.

| Adry05 a răspuns:

Genoflexiuni in principal dar poti iesi si la alergat ca-ti tonifici musculatura si dai o forma frumoasa fundului si o sa si topesti grasimea de pe picioare. Astea 2 + o alimentatie corespunzatoare (NU VORBIM AICI DE DIETA)

| DovleacTurbat a răspuns:

Genuflexiuni, squaturi, fandari, gasesti multe circuite de antrenament pe net. Vei acumula masa musculara si la picioare nu numai la fund. Dar cu o alimentatie buna, antrenamente corecte, apa, odihna, timp, grasimea va disparea. Fund mare si picioare subtiri ca Minaj, khardeishan aia sau cum se scrie n-ai cum. Alea au litrii de synthol in fesieri happy. Antreneaza tot corpul nu doar fesierii ca dupa vei arata ciudat cu picioare si fund calumea iar restul scandura laughing.