anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU daca fac peste o zi aceste exercitii http://www.youtube.com/watch?v=La14c-9TAe8, peste cit timp se vor vedea rezultatele?

4 răspunsuri:
| secretdiscret00 a răspuns:

Daca faci zilnic aceste exercitii si ai o dieta echilibrata rezultatele le poti observa chiar dupa primele 10 zile si daca faci in continuare progresul va fi si mai vizibil. Succes!

| anonim_4396 explică (pentru secretdiscret00):

eu vreau sa fac peste o zi pentru ca intr-o zi alerg iar o zi ma odihnesc si am zis ca mai bine sa fac aceste exerciti acasa decit sa ma odihnesc ce zici?

| secretdiscret00 a răspuns (pentru anonim_4396):

DA, POTI FACE SI O ZI DA UNA NU, IMPORTANT E SA LE FACI CONSTANT SA NU FACI PAUZE MARI, AM VAZUT CA ACELE EXERCITII SUNT DINAMICE SI FACUTE CORECT SI DES DAU REZULTATE BUNE NUMAI SA "TE TI "DE ELE SI BINEINTELES SA LE COMBINI CU O DIETA SANATOASA, SA DORMI DEVREME SI SA NU TE TREZESTI TARZIU, LA FEL DE IMPORTANT ESTE SA CONSUMI MULTE LICHIDE IN FIECARE ZI. Sa-ti faci un program zilnic care sa devina permanent stilul tau de viata. Nu este greu deloc dupa ce te vei obisnui. Tu doresti sa mai slabesti sau vrei doar sa faci sport pentru intretinerea organismului si a corpului?

| anonim_4396 explică (pentru secretdiscret00):

As vrea sa slabesc am 72 kg, 1.68, as vrea sa ajung pina la 60-65, dar vreau cu timpul adica fara sa tin vreo dieta strict sau ceva de genul acesta, maninc sanatos si multa miscare,