| Apocaliptic a întrebat:


Daca in liceu, in clasa este un mare tupeist, se poarta urat cu toti si mai ales cu tine. Ce-i faci?
Vreau niste sfaturi(mie imi vine sa-l bat de sa-i sara capacele ca pot si nu mi-e frica, dar imi e de directoare si de cum o sa arat in fata colegilor, in fine) sa vad daca pot alege ceva. de aici.


Am avut o discutie pe FB(facebook) si vad ca nu prea mai ma intersectez cu el(oare l-am speriat putin? laughing ). Sunt si in clasa a 9-a si n-am chef sa am o pacoste pe cap restul anilor...
Voi ce-ati face in locul meu(1.75, fizic bun(zic eu), stiu arte martiale, am si numarul dirigintei si pot face rost si de id-ul directoarei)?
Astept raspunsuri sincere, nu bataie de joc(sau sa va dati "smecheri"). Sincer.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Varianta 1 si cea mai buna, zic eu: Ignora idiotul. Daca chiar te calca pe sireturi inadmisibil (care e limita intre admisibil si inadmisibil doar tu poti decide), inregistreaza-l si mergi cu inregistrarea la directoare/diriginta. Daca discutam de calcat pe sireturi care implica si agresiune fizica din partea lui, nu ii rupe freza, umileste-l in fata unui grup cit mai mare de persoane (fara lovituri care sa lase urme, foloseste doar eschive/parari).
Varianta 2: Bate-l bine fara martori si fara lovituri la fata. Preferabil sa eviti si loviturile la zonele sensibile, ca niciodata nu stii cind crapa un idiot de-asta. Da-i la brate/picioare cit sa umble ca un mosneag de 95 de ani vreo saptamana-doua, cu grija sa nu ii rupi ceva oase. Loveste la muschi cu generozitate.
Varianta 3: Umileste-l intelectual/la capitolul imagine. Nu stiu exact ce e cu el, ce face si cum ai putea realiza asta, dar iti poti da seama singur (are iPhone, iti iei Galaxy Note, merge la olimpiada de... ceva, mergi si tu si iesi mai bine ca el... etc.). Necesita timp si posibile resurse financiare, depinzind de situatie, dar posibil sa merite.
P.S. Nu mai vorbiti din filme. Bataia nu e solutie, mai ales partea cu provocarea. Am fost atacat de vreo citeva ori, in toate cazurile puteam sa ies victorios in prima faza, dar trebuie' sa te gindesti si pe termen lung ce se intimpla (singurul caz cind chiar am stat la plesneala a fost cind eram pusti si m-au atacat doi dilai cu un brad de craciun transformat in bita... concluzia fiind ca eu am ramas cu bradul si citeva julituri la miini, iar aia fugeau de mincau pamintul dupa ce isi luasera niste bite in spinare), uneori e mai bine sa parezi/inghiti si sa iti vezi de treaba, decit sa pocnesti 1-2 si dupa aia sa fugi cu turma dupa tine. Nu de alta, dar Bruce Lee a murit, iar Chuck Norris e doar unul...winking

| Apocaliptic explică (pentru KodrutZ):

Nu stiu de unde ai luat tu astea, dar am ce alege de aici, mersi.
Eu nu ma cred vreun actor de film, am spus ca daca ar fi o solutie buna sa-l fac sa zica stop in chineza, nu mi-ar fi frica.

| KodrutZ a răspuns (pentru Apocaliptic):

De nicaieri, nu stau sa dau copy-paste si sa zic ca raspund pe TPU. Sint chestii logice pe care le-am scris pe loc. Spor la anihilat idiotul! happy

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Vorbeşte cu diriginta sau directoarea şi dacă nu încetează, dă-i vreo 2-3 încât doar să-l sperii puţin şi să-l pui la respect.

| Nickname1890 a răspuns:

Ii intorci in mod destept orice replica! Cand se poarta urat il iei la misto dar in mod inteligent incat sa nu mai aiba replica!

| valentingb a răspuns:

Sal! Eu nu am fizicul tau, si am avut ceva probleme cu un malac de 98 de kile, cand eu aveam cam 55kg prin clasa a noua laughing. Nu puteam sa il bat decat daca in prealabil il inecam in cloroform. Solutia? Diriginta. Cu toata rusinea, i-am spus dirigintei, o persoana extrem de dura, cu renume in scoala, daca strigam numele ei pe hol, toata lumea fugea rapid in clasa.

Chiar daca stii arte martiale, e posibil ca el sa stie multa lume si sa te prinda vreodata, sau sa il nenorocesti si desi merita, tot tu sa o incurci grav cu legea. Asa ca mai bine actioneaza ca un bun politician, foloseste-te de vorbe, si de influenta oamenilor mai puternici decat tine (nu fizic).

| Azµre a răspuns:

Simplu, nu-l bagi în seamă, se leagă de tine odată de două, a treia oară îi pici una de-l adormi... Cel puțin așa am făcut eu în liceu cu așa zișii șmecheri.

| Ibrahimovic a răspuns:

Eu daca aş fi in locul tău, la orice gest de-al lui care m-ar deranja aş tabarî pe el si l-aş bate până m-aş sătura...

| Apocaliptic explică (pentru Ibrahimovic):

Asa simt si eu, dar ma gandesc la ce regrete ar urma.

| Pool77 a răspuns:

Dai la fundulet rolling on the floor. Nu stiu cel mai bun lucru ar fi sa-l ameninte diriginta sau directoarea nu-ti fa grij ca nu va mai scoate o vorba

| daηă a răspuns:

N-are rost să-l bați, mai rău ți-ar face.
Cel mai rău pentru el ar fi să fie prins de directoare în timp ce te bate și tu să pici drept victimă.
Îi urăsc pe cei de genu.
Și când mă gândesc că nu mai e mult până ajung și eu la liceu... :-s
Sper să nu dau de specimene ca el...

Mult succes!

| ZeHelp a răspuns:

Ignora-l. Isi va regreta comportamentul mai devreme sau mai tarziu!

| ToffyNR1 a răspuns:

Fai asa: Nu il provoca lasa-l sa dea in tine odata si dupa ii umplii capul de pumni.Si daca profesoara zice ceva gen "de ce l-ai batut?" ii zici pentru ca dat in tine si daca iti zice si "nu trebuia sa dai, trebuia sa vii sa imi spui mie" ii spui: Da' ce sa fac doamna sa il las sa-mi sparga capul? Eu asa am facut cu multi, nu cred ca o sa zica "da trebuia sa iti sparga capul si dupa aia sa vii la mine" si la o adica e in legitima aparare ce naiba, da in tine il pui la pamant si il lasi acolo.

| xCrazyWolf a răspuns:

Il bati dupa scoala. daca nu e in timpul scolii nu are directoarea/diriginta ce sa iti facahappy

| Mihayy96 a răspuns:

Daca l-ai bate risti sa ti se scada media la purtare, dar daca faci box/judo/wushu/...etc. risti exmatricularea din liceu pentru ca este o lege care permite exmatricularea daca elevul liceului practica lupte.
Iti recomand sa intri cu tupeu in el si il impingi intr-un perete cu mana infipta in el, si ii spui ca nu tie frica de el si bla bla,
Sau... incerci sa pici victima si sa ai ocazie sa dai in el: Cum ar fi sa-l provoci sau sa-i comentezi la fiecare cuvintel al lui si daca incearca sau da in tine atunci eu dai si aia e. Si cand te duce la director/directoare ii spui ca vrut sa dea in mine sau el a dat in mine si eu m-am aparat.
Sper ca te-am convins ce trebuie sa faci!laughing

| iuli007 a răspuns:

Baietii astia ~Smecherii" sunt asa cu cei pe care ai poti controla.ei sunt niste fire carora nu le place sa nu fie bagati in seama.sg solutie este sa al iei frumos dup scoala sa-l bati apoi asta "smecheruu" de rusine vine a tine ca de impacare si o sa vrea sa fiti prieteni ca sa se mai scoata si el ok