| Urââtaa a întrebat:

Eu as vea s-a incep ca sa slabesc. Pot slabi 20 kg in trei sau patru lun daca fac ma dau pe bicicleta statica doua ore si mananc sanatos?

5 răspunsuri:
| Rau1Alberto a răspuns:

Salut,
In primul rand, trebuie sa umbli la alimentatie.
Unica dieta pentru mine si care o recomand tuturor e sa mananci din 2 in 2 ore, valabil de cand te trezesti pana te culci.
Explicatia: Stomacul tau, in timp ce digereaza consuma calori, iar tu daca ii dai o masa la fiecare 2 ore a zilei, stomacul tau va functiona in permanenta. Acum nu exagera! In aceste mese este indicat sa mananci putin, adica :
Ora 10 : Un bol de cereale
Ora 12: Cateva fructe
Ora 14: Mancare Gatita
Ora 16: Carne de preferat la gratar
etc...
Nu uita ca trebuie sa mananci putin, nu pana sa te saturi!
In timpul zilei, poti face bicicleta cat vrei.Mersul pe jos, e foarte bun in sine, deci le poti combina.
Daca timpul iti permite, dimineata fa cardio : Plimbat/Bicicleta/Alergat iar seara dupa 6 du-te la sala si nu trage de greutati sa te faci mare!, ci punete la definire, adica faci multe repetari, multe seri cu greutati putine.
Cam atat big grin, Spor!
si nu uita, " Go Hard or Go Home! "

Răspuns utilizator avertizat
| benga94 a răspuns:

Bea ceai verde, salate cit de multe si paine cit de putina, sport mult, ai putea sa iei si ceva pentru slabit L-carnitin ajuta la slabit, si cu astea toate sigur vor venii si rezultate!

| MariusGomoi a răspuns:

Depinde de organismul tau, nu te grabii prea mult insa, cu calm si rabdare o sa reusesti

| xStefiy a răspuns:

Pai daca te ti de exerciti si mananci doar! salate si legume si Foarte putina paine Da vei putea chiar si in 2 luni Dar depinde si cate ore faci pe zi exerciti. Nici foarte multe dar nici putine. Bafta