| GeorgianaDragus a întrebat:

Merg la sala de aproape 4 luni dar chiar nu vad nici o diferenta. Cunoscutii imi spun ca am slabit dar eu nu vad nimic. Am slabit 2 kg si tot am burta. Fac sala 5/7 zile, dimineata mananc mereu o banana, la scoala pufuleti sau corn cu ciocolata, dupa sala o salata, omleta, branza iar seama ce apuc (supa, mamaliga). Stie cineva o dieta? (17 ani)

Răspuns Câştigător
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Dupa 4 luni de abia ai reusit sa elimini din toxine.Cat despre slabit, tu care te vezi in fiecare zi in oglinda nu ai cum sa iti dai seama.Tu vrei sa dai jos burta? Fa exercitii cardio.Nu definire.

PS. Vrei un mic truc pentru burtica si abdomen? Fa exercitii crash course pentru musculatura si mananca NEREGULAT.Azi putini carbohidrati maine mai multi si poimaine si mai multi si tot asa.In felul acesta iti vei da peste cap hormonul care iti provoaca pofta de mancare si va inceta sa transmita informatii creierului in legatura cu stocarea de grasimi in zona abdomenului.Acum daca un "culturist" vede asta o sa spuna ca-s nebun.Dar am incercat-o pe pielea mea la recomandarea nutritionistului Tim Muriello.Si tu ii poti trimite un mail si daca va considera ca e nevoie te va sfatuii.

0 răspunsuri: