| Mii_Ca_1990 a întrebat:

sunt putin mai plinuță as vrea ca o saptamana sa mananc foarte putin gen : Crispy pui, gratar de pui, legume, fructe, cereale, pâine neagra, șunca etc. Dar foarte rar intr-o saptamana doar si sa alerg in sapt. aia cam 1 ora, ma ajuta la slăbit?

Răspuns Câştigător
| toleagiulia a răspuns:

Buna,daca iti propui si ai ambitie vei putea.Iti propun sa mananci max1000 de calorii pe zi si dimineata un pahar de apa calduta cu lamaie, sa nu uitam si de 2 l de lichide(apa si ceai neindulcit) Te va ajuta! Eu am slabit intr-o luna 9 kg cu aceste trucuri,o ora de sport pe zi si o alimentatie sanatoasa, ceea ce consta in fructe, legume, proteine slabe, fierte sau gril.Multa bafta

4 răspunsuri:
| armand69 a răspuns:

Nu

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu pui crispy si sunca nu slabesti, si nu intr-o saptamana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Troll.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Cum a spus toleagiulia trebuie sa mananci pana in 1000 cal.De pe lista taie in primul rand carbohidratii adica painea, fie ca e neagra graham sau alba.Crispy pui si sunca de asemenea elimina de pe lista.Doar piept de pui facut pe gratar,fructe, legume, cereale, oua(fierte ca tot e pastele). Trebuie sa combini si cu exercitii fizice, 1-2 pe saptamana CEL PUTIN.Nu cred ca ca poti alerga o ora in continuu mai ales daca esti,, plinuta''.Eu in 3 luni am slabit 15 kg de grasime, nu a fost usor si se putea mai mult dar asta e.In primul rand trebuie sa fii in deficit caloric, adica sa mananci mai putin.Nu sunt profesionist dar am incercat sa mananc cat mai natural si sa fac si putin sport.Succes!