| Olivers a întrebat:

Am 21 de ani 184cm inaltime si greutate 105 kg si as vrea sa slabesc dar fara sala. Nu imi dau seama cum oamenii mai grasuti pot slabi deoarece eu acum fac abdomene, urc scari, mananc salate fara paine si fara carne prajita si incerc din rasputeri sa dau tot ce e mai bun din mine. Problema este ca nu pot face flotari si tractiuni ceea ce am inteles ca sunt destul de bune.D ati-mi un sfat bun de slabit si cum sa incep exercitiile sau cel putin antrenamentul pentru a slabi. Multumesc mult, nu am posibilitatiile de a ma duce la o sala! O zi superba si multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Salut! Slabirea trebuie sa se faca treptat. E sufiecient sa reduci portia de mancare, sa nu consumi paine si dulciuri, si nu ai cum sa nu slabesti. Evident, e nevoie si de efort fizic regulat: mers pe jos 30 de minute, urci si cobori scari, alergare usoara, consum de energie prin treburi casnice.
Rezultatele nu se vad de pe o zi pe alta. Trebuie sa ai rabdare cu tine si corpul tau! Un cantar ti-ar fi foarte util, ca sa poti face masuratori la fiecare 2 saptamani. Chiar si fara el, rezultatele ar trebui sa se vada cu ajutorul hainelor.
Un alt stimulent ar putea fi un/o coleg/a "de suferinta", cu care sa impartasesti experientele din cursul regimului alimentar. Nu e o intrecere, ci doar un schimb de informatii, care sa te faca sa mergi mai departe si sa nu te simti singur in acest proces de lunga durata.
Eu am slabit deja 2-3 kilograme si ma simt din ce in ce mai bine. Primavara putem face mai multa miscare, deci perioada actuala si cea care urmeaza e de partea noastra.
Ai grija de tine! Si nu te infometa! Mananca de toate, cate putin din fiecare. happy

| Olivers explică (pentru dannyel86):

Mai am un prieten cu, care m-am apucat de amers pe jos alergat usor si urcat scari prima zi a fost teroare dar acum ma simit mai lejer sunt la a3 a zi am renuntat la mancarurile pe care le faceau parintii mei cartofi, carne prajita sau orice facut in ulei sau prajit sper sa vad rezultatu dupa timp de o luna mare 5 kg

| dannyel86 a răspuns (pentru Olivers):

Depinde de metabolism. Uneori slabesti repede, alteori foarte lent. 5 kg pe luna e un pic cam mult, dar e important sa nu grabesti procesul. Lasa corpul sa lucreze la viteza lui, pentru a nu-ti afecta sanatatea. Daca vei reusi mai mult de 5 kg intr-o luna, dar fara sa grabesti lucrurile, asta nu poate decat sa te bucure si sa continui sa pierzi in greutate.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1, culturismul nu slabeste sa stii asa,ma refer sa slabesti bine,tu esti pe plus cu mult,ai nevoie de o dieta low carb, low fat, medium proteine adica fara dulciuri sau rar o data pe saptamana si atunci putine, fara patiserie, cofetarie, paine etc
cardio macar 30 de minute e ok

| Expressions a răspuns:

Alearga zilnic un numar de kilometri. Iti iei muzica, o sticla cu apa, si alergi sa transpiri.

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Du-te la un nutritionism iar el Îți va da cele mai bune sfaturi despre alimentație.
(Sfat:un nutritionism se va ocupa de dieta ta și nu de sponsorizarea produselor ). bafta la slăbit.