| Onisim13 a întrebat:

Am o intrebare legata de footbal.As dori sa stiu si eu cum au ajuns astia la echipe de seniori adica (DINAMO\STEAUA ETC)de unde au inceput si cum au ajuns acolo as dori si eu sa joc la o echipa dar nu stiu cum sa ajung prin ce moduri.Am 15 ani si am experienta de 3 ani ca portar.Eu si antrenorul meu ne antrenam zi de zi dar nu stiu cum sa ajung undeva sus cum au ajuns de exemplu TATARUSANU.

P.S:Nu vrea Copy Paste la informati cu tatarusanu luate de pe net ci vreau daca stiti pe cineva care a ajuns sus. Funda si tot respectu!

4 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Antrenorul tau[daca e profesionist],ar trebui sa stie ce are de facut in ceea ce te priveste[daca esti, cu adevarat de perspectiva]. daca nu, iti dau eu ''un pont''.te duci si tu la o echipa[de liga a IIIa sau a IIa, vorbesti cu antrenorul de acolo si ii zici ca vrei sa dai o proba de joc.ce va urma..., o sa vezi si singur.
ps.eu iti urez BAFTA!

| gojira a răspuns:

Www.5predictii.ro Predictii sportive pentru pariori, printre cele mai bune site-uri de pronosticuri sportive.

| CatalyN4 a răspuns:

Cauta cluburi de juniori pe net ( care sa joace meciuri cu alte echipe, cu clasamente, etc ) si jucand meci de meci o sa ajungi la echipa mica a stelei / a lui dinamo dupa aia la echipa a 2-a, iar intr-un final daca esti bun la prima echipawinking Funda?

| Onisim13 explică (pentru CatalyN4):

Catalyna mai astept raspunsuri si daca nu se gaseste ceva mai inteligent ai funda :* mersi

Întrebări similare