| GhiciCine a întrebat:

Deci problema sta in felul urmator: fac sala (cam de cand a inceput scoala cu o intrerupere de 1 luna jumate iarna), si rezultate se vad bine, dar am grasime pe abdomen si atat, de mancat mananc bine adica multa carne, deoarece nu vreau sa iau suplimente, dar in ce priveste abdomenul, nu support sa fac abdomen de loc, si ma gandeac ce m-ar ajuta sa scap de grasimea de pe abdomen, ma gandeam sa fac box si sa ma apuc de alergat, de tinut diete nici nu ma gandesc. Ce propuneti? (am 1.70m 65-67 kg). Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Exercitiile de forta pe care le faci la sala nu te ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen. Chiar daca nu iti place lucreaza si abdomenul, are si el un rol important. PE langa faptul ca arata penibil sa ai pectoralii mari si abdomen yok, acesta are si el un rol crucial de sustinere a trunchiului... nu ai abdomen, nu poti sa faci genoflexiuni cu greutati mari sau alte exercitii complexe.

Iar ca sa scapi de grasime, adauga 20 minute de cardio usor (puls 130-140) dupa fiecare antrenament. Si o zi sau 2 speciale de cardio zilele in care nu ai sala, in care faci o alergare usoara de 30-45 minute. sau 1h bicicleta

3 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

20-30 min de cardio la sala dupa ce termini antrenamentul e perfect

| cristi1505 a răspuns:

Dupa antrenamentul de la sala baga 15-20 min cardio. Dupa fiecare antrenament!

| Psychothic a răspuns:

Lasa grasimile, apucate de alergat dar cu masura.