| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 a întrebat:

Vreau sa ma apuc de sala, sunt fata am 18 ani, vreau sa îmi fac abdomenul plat și oblici, cum sa ambomenul lateral" )( " rotund și vreau sa scap de grăsime, vreau și sa aleg pentru ca am grăsime pe picioare sau ce mai este bun pentru grăsimea de pe picioare? + vreau sa fac Exerciții și pentru fese, nu vreau sa arate urat dacă fac exercitii pentru picioare + ce sa mănânc și despre ceai verde ce Spune-ți? Dau funda aștept răspuns! Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| AlexandruInu a răspuns:

Pai ai zis ca vrei sa alergi cine te opreste? Faci exercitii cardio. Daca ai putina burtica faci cardio, ex: Alergare pe banda, pe bicicleta, inot, mers. Sau alergi in parc cate 30-60 mi. Apoi exercitii pentu picioare si fese iti voi da eu( atunci cand faci picioare in unele ex intra si fesele dar nu are importanta) Deci ex pentru picioare:
1. Squats
2.Leg Extensions
3. Dumbbell Lunges
4. Bulgarian Split Squat
5.Barbell Lunge
6. Power Squats
7.Angled Leg Presses( aici nu stiu daca intra si in cazul tau(fete) )
In aceste exercitii intra si fesele uitate pe net la aceste exercitii si o sa vezi.Si lucreaza si gambele ca nu strica.Pentru gambe
1.Toe raises
2.Seated Calf Raises
3.Barbell Calf Raise
4. Dumbbell Calf Raise.
Daca ai si alte intrebari da-mi un mesaj pe privat. Funda!

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru o fata (mai ales la varsta ta) cel mai bine e practicarea a doua sporturi: inotul si tenisul, fiecare de 1-2 ori saptamanal, cate 2-3 ore. Aceasta combinatie face cel mai frumos si echilibrat corp feminin, ceea ce la o sala nu se poate realiza. Totodata, costul este la fel cu cea de la sala, sau poate si mai redus. Si nici cu dieta nu trebuie sa te fortezi.

| AdiranCatrina a răspuns:

Cel mai e sa te duci la un antrenor de fitness, acesta o sa iti arate ce exercitii o sa iti trebuiasca si un regim de masa.