| bunaciunedebaiat a întrebat:

Buna ziua la toata lumea! Sunt un pic slabut,si fac sala de ceva timp,as dori sa pun masa musculara pe mine,dar sa nu imi stric abdomenul in acelasi timp,cica ar trebui sa tin o dieta,dar nu pot deoarece mananc foarte mult pe zi si tot ce se prind,alimente bogate in proteine,multe calorii,carbohidranti,etc...Ce e de facut? Am abdomenul facut bine,dar am un strat de grasime pe deasupra, din ce am inteles se numeste strat "Adipos". Ceva remedii pentru a scapa de grasimea abdominala? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Dkgray a răspuns:

Fara un program de exercitii cardio si o dieta adecvata nu vei scapa de tesutul adipos de pe abdomen. Folia in jurul abdomenului e o tampenie, in afara faptului ca vei transpira mai mult nu te va ajuta cu nimic.

| bunaciunedebaiat explică (pentru Dkgray):

Da,stiu lucrul asta, stiu ca ma deshidrateaza mai tare, eliminand apa din organism prin acea transpiratie dar am zis ca poate se arde si din grasime, ca sub stratul ala adipos se afla niste patratele frumoase, si vreau sa le descopar...sa vada lumina soarelui din noulaughing. Multumesc tuturor de raspunsuri! O seara faina va urez!

4 răspunsuri:
| Srobert a răspuns:

Abdomenul nu ai cum sa il strici daca l-ai facut deja...si e bine ca mananci mult deoarece cand impingi sau tragi la sala folosesti toate proteinele vitaminele etc. Oricum, intereseaza-te de un program pentru fiecare saptamana sau zi si o sa vezi schimbari bune.

| bunaciunedebaiat explică (pentru Srobert):

Pai nu am cum sa il stric, fiindca l-am stricat deja...eram slab acum ceva timp si se vedea perfect,si cand puneam mana pe abdomen era tare,in schimb acum din abdomenul ce il aveam,am pus grasime pe el,cand pun mana, simt ca e tare, dar imi aluneca mana pe el datorita grasimii sau ce e acolo, acum fac abdomene cu folie de plastic in jurul burtii, sper sa dea rezultate...

| 567 a răspuns:

Ridica Greutatii Fa abdomene etc.eu am 10 ani si am toata masa musculara facuta