| Alexandru0409 a întrebat:

Vreau sa imi achizitionez o bicicleta noua. Nu dispun de prea mulți bani ....maxim 1000 de lei. Ce biciclete bune imi recomandați?
PS : Daca ar fi sa aleg intre franele pe disc si cele normale cu sabotiel ce sa aleg?

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Logic ca alegi cele cu frane pe disc laughing.
Cel mai indicat ar fi sa te duci la un magazin specializat de biciclete mai intai si sa iti spun si de ce.
Cand iti iei o bicicleta, trebuie sa iti alegi un cadru pe marimea ta, la fel si dimensiunea rotilor.
Pe internet iti dai greu seama de dimensiunea bicicletei mai ales daca nu ai experienta, trebuie sa vezi si cum te simti tu pe ea.
O bicicleta low-budget de inceput ar fi sa mai plusezi undeva la minim 1500 de lei. Poate gasesti chiar si cu frane hidraulice. Ma rog... sunt mai multe criterii de selectie (tipul de furca, firma, schimbatoarele etc.)
Eu am dat pe a mea 2200 de lei (un cube aim pro 2016 parca) si am facut 1 an si ceva ciclism si crede-ma, mai bine te duci la un magazin fizic de specialitate sa iti alegi o bicicleta, preturile de pe internet sunt putin mai mici intr-adevar, dar avand in vedere ca nu ai experienta si nu stii de unde sa comanzi si ce sa alegi, mai bine nu te risti + unele site-uri lasa de dorit cu garantia si altele.
Si inca un mic detaliu, decat ieftin si prost, mai bine ceva bun si de calitate. Indiferent ca vrei sa mergi sau nu mult cu bicicleta, mai bine sa iti iei ceva bun din prima, s-ar putea sa iti placa si sa vrei mai mult (cum a fost cazul meu )winking
Succes!

1 răspuns:
| frunzarescu a răspuns:

Daca vrei o bicicleta la un buget mai redus atunci recomand aceasta https://bit.ly/2HO8I2x Costa acum750 lei, are frane pe disc etc.
Daca dispui 1230 lei atunci fara discutie recomand acest model https://bit.ly/2K92ZCw
Primul lucru cand cumperi bicicleta este sa o reglezi, in special jentile si sa o ungi.