| Didi67 a întrebat:

Bună.
Am început să fac sport pentru a mai da jos din burtă și deja abdomenul meu s-a format foarte repede și deja încep să se vadă pătrățelele, să încep să fac mai puține exerciții pentru abdomen ca să nu le accentuez? Că am auzit de la unii băieți că nu prea sunt drăguțe fetele cu pătrățele

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Wow, ce mircol!
In doar 3 zile ai dat jos grasimea si ti-ai format patratele...
Asta ca sa vezi ca am citit topicul scris de tine acum 3 zile, in care erai disperata ca te-ai ingrasat si sincer, chiar este MAGIC ce ti s-a intamplat, fiindca noi muncim cu anii sa ne facem patratele, iar tu, fara pic de efort, le-ai obtinut in doar 3 zile.
Cum? Spune-ne si nou descantecul, sau misterul!

"în 29 Aprilie | Didi67 a întrebat:
Bună.
Nu știu dacă doar eu mă confrunt cu chestia asta pe timpul ăsta dar am mâncat destul de mult în carantina asta și m-am îngrășat și nu știu cum să dau jos."

| Didi67 explică (pentru Violleta2022):

Mi-am descarcat niște aplicații de pe google play și fac în fiecare zi exercițiile de acolo dimineața la amiaz și seara și am început să beau mai multa apa și să mănânc fructe, legume, câteodată mănânc și dulce laughing dar da fac mult efort, stau și câte o oră să fac exercițiile, sunt foarte bune aplicațiile alea se numesc abs workout și buttocks workout(aici sunt pentru o grămadă și abdomen, fesieri, brațe de toate), eu fac de mai demult sport acasă că dacă nu mai merg la școală nu am ce face și de o săptămână am început să trag mai tare

| JicaContra a răspuns:

Dimpotriva, sunt baieti care umbla cu limba scoasa dupa fete care fac, culturism

insa din intrebarea asta:
https://www.tpu.ro/......a-asta-si/
ma cam indoiesc, ca ai facut tu patratele in nici 2 saptamani
insa nu vreau sa iti stric iluzia, tine-o tot asa :P

| AnastasiaK a răspuns (pentru JicaContra):

Depinde, alea 3kg de care se plange acolo puteau sa fie retentie de apa si reziduuri pe colon. Asa ca daca a renuntat la carbo (sau macar la cei simpli) si a baut mai multa apa, e foarte posibil ca intr-o saptamana sa fi scapat de apa in plus sau de mai mult, iar fara retentia de apa, se cam vede abdomenul, mai ales daca s-a apucat acum de exercitii, sunt muschii "plumped".

Bine, acum eu nu zic ca sigur e adevarat, doar ca e posibila povestea. Asta nu inseamna ca a obtinut vreun rezultat real, bineinteles, e vorba doar de ce se vede.