| BlackRaven45 a întrebat:

Cam ce fel de exercitii sa fac ca sa slabesc mai mult pe abdomen si picioare?

9 răspunsuri:
| aLeXaNdru145 a răspuns:

Nu poti sa slabesti in'trun singur loc. poti face cardio, si "cred "ca ai si o alimentatie cum trebuie. daca nu, ar trebui sa ai.
PS. abdomenele nu te ajuta sa slabesti, daca te interesa sa stii. big grin

| BubbleWhitee a răspuns:

Când slăbești, slăbești peste tot. Abdomenele, genoflexiunile, fandările și săriturile cu coarda sunt cele mai bune după părerea mea dacă vrei să accentuezi eliminarea grăsimii dintr-o anumită zonă

| Cupcakestar a răspuns:

Cauta pe yt "blogilates" si acolo o sa gasesti tot felul de exercitii pentru orice parte a corpului! Daca in prealabil tii si o dieta v-a fii perfect si chiar o sa slabesti. Dar pentru a avea rezultate trebuie sa te tii de treaba, chiar daca este greu! Succes!winking

| AriadnaTPU a răspuns:

Abdomene,genoflexiuni,alergat,sarit coarda...

| manumyman a răspuns:

Fa exercitii cardiovasculare si sa ai o alimentatie foarte buna
ps:abdomenele nu te fac sa slabesti in zona burtii

| ale7 a răspuns:

Abdomene si bicicleta sau alergare

| stefwy a răspuns:

Depinde cate kg ai... Daca vrei sa slabesti evita sa manaci orice aliment in afara de fructe sau legume. Dar mai important este sa alergi vreo 30 de minute in fiecare zii sau mai mult. Si eu cunosc pe cineva care dupa sarcina asa a slabit alergand. Deci cel mai bun mod de a slabi dupa parerea mea e sa alegi nu sa faci tot felul de abdomene si prostii. Alea deja sunt pentru muschi nu pentru slabit. Plus ca trebuie sa te hidratezi mult... Sa bai multa apa, intelefi? Funda?

| johnstone a răspuns (pentru stefwy):

Cateva corectii. Sa slabesti mancand doar fructe si legume este o tortura pentru organism. Un kg de muschi are nevoie de 96 calorii pentru sustinere pe cand 1kg de grasime are nevoie de 9 calorii pentru sustinere. Astfel, in momentul in care se depune efort corpul are tendinta sa renunte la muschi, pentru ca este mai usor. Fluxul de energie incepe cu ficatul, contiuna cu muschii si se termnina cu depozitul de grasime. Imediat dupa antrenament corpul trebuie sa refaca nivelul de glicocen si nu o poate face cu fructe si legume deoarece acestea contin fibre iar fibrele se digera foarte greu. Si in momentul in care nu poate reface nivelul de glicogen va descopune tesut muscular pentru a sustine in continuare activitatea. O dieta bazata doar pe fructe si legume cu siguranta va stimula hormonii catabolici (de ardere) astfel ducand la reducerea / pierderea masei musculare. Trebuie inclusa in alimentatie cel putin 1g proteina / kg pentru protejarea masei musculare. Pe de alta parte, toti suntem unici. Antrenamentul cardio care functioneaza la o anumita persoana nu inseamna ca va functiona in mod automat si la alta.

| stefwy a răspuns (pentru johnstone):

Ea/el nu vrea sa isi mareasca masa musculara. Cat despre sport si miscare nu ai ce sa contrazici deoarece miscarea este sanatate curata si e imposiil sa nu slabesti daca nu te misti. Alimentatia cu fructe si legume e foarte importanta si eu nu zic sa manance doar fructe si legume ci mancaruri preparate cu fructe si legume ca sa fiu mai explicit.