| Psycho777 a întrebat:

Care dintre jucatorii profesionisti de fotbal au fost mai buni? Cei din prezent[messi, c.ronaldo, neymar, gotze, thiago alcantara, ribery, robben, humels etc] sau generatia trecuta [hagi, zico, sanchez, maradona, roberto carlos, zidane, ronaldo etc].

8 răspunsuri:
| k4Zy a răspuns:

Generatia actuala deoarece au conditi mai bune de antrenament, au suplimente, energizante preparatori fizici cu experienta si tot felul de alte minuni pe care echipele mare cheltuie milioane de euro.Pe cand pe vremea lui hagi si maradona nu erau chiar asa de multe si era mai sarac fotbalul cu jucatori mai neexperimentati si mai neantrenati!

| vangaelis a răspuns:

Generatia trecuta, se juca fotbal de placere, din dragoste si talent. nu pe contracte sau reclame.

| Kinus12 a răspuns:

Păi pe vremea lui Ronaldinho şi Pele, ei erau mai bun.Acum în prezent cel mai bun jucător ar fi Messi, luăndu-ne după balonurile de aur binenţeles
Dacă ar fi să aleg dintre cele două generaţii, aş alege cea din trecut.Sunt fan al Barcelonei, dar Ronaldinho a fost favoritul meu...

| Nujjjjjjjjghf a răspuns:

Nu poti sa compari si de ce?
Fiindca atunci jucatorii de fotbal nu erau la fel de multi si buni ca acum, de aceea Pele a inscris atatea goluri, iar Messi, Ronaldo, Ronaldinho nu au atatea goluri deoarece cei din generatia aceasta au devenit cu mult mai puternici.
Deci, ca sa te lamuresc, atunci erau putini buni si multi cam slabi, dar acum sunt multi buni si multi asa si asa, deci este cam imposibil sa compari, dar daca ar fi asa, generatia aceasta este mai puternica.

| Psycho777 explică:

Va rog sa argumentati raspunsul.

| YourDeath a răspuns:

Eu cred ca cei din ''generatia trecuta'', numai pentru faptul ca nu jucau pentru bani. In ziua de azi, se duc acolo unde au salariul mare. Bine de, nu spun ca cei de azi nu sunt buni, dar au fost mai buni cei dinainte.

| Shukala a răspuns:

Cei din generatia trecuta pentru ca aceia au facut driblingurile.Si apropo ai uitat sa-l scrii pe Ronaldinho in generatia trecuta. Sper ca te-am ajutat.