| Costiiiii a întrebat:

Care e diferenta intre proteine si steroizi?

Răspuns Câştigător
| JokerV a răspuns:

O diferenta foarte mare, steroizii iti cresc masa musculara usor dar iti asumi unele riscuri probleme cu ficatul... iar proteinele iti dau mai multa rezistenta sunt sanatoase nu au efecte secundare si nu iti asumi riscuri

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Steroizii isi fac efectul mai repede iar proteinele dupa un timp indelungat isi fac treaba mai ales proteinele nu ne da putere ci dezvolta unele parti ale organismului sa fie sanatoase si sa se mentina in forma.

| virusake a răspuns:

Proteintele sunt esentiale daca le iei din mancare si nu din pastilele nenorocite, care mai contin n alte substante pe langa.

| Veme a răspuns:

Proteinele sunt nutrienti ca si glucidele si lipidele, se gasesc in mancare, cu preponderenta in carne, lactate, oua, peste, ciuperci, etc.
Daca glucidele si lipidele au rol exclusiv energetic, adica ard, produc energie si noi cu energia aia ne miscam si ne desfasuram procesele metabolice, proteinele au in principal rol plastic. Adica din ele se construieste corpul nostru. Muschii de ex. contin proteine. La fel celulele imune se produc din proteine.
Steroizii, sunt substante asemantoare hormonilor din corpul uman cu efect asemanator hormonilor. Spre ex testosteronul este un hormon steroidic. La fel si hormonii feminini, estrogenul si progesteronul. Mai sunt si alti hormoni cu aceeasi structura. Functia lor este anabolizanta adica dicteaza corpului sa retina masa musculara.
Proteinele cel mai bine este sa ti le iei din mancare, hormonii steroizi sa lasi corpul sa ti-i produca. Daca esti bolnav, poate sa-ti recomande un doctor hormoni, pe o anumita perioada pana regleaza un mecanism hormonal. Nu este recomandat deloc sa iei de capul tau pentru ca strici multe procese fine si poti ajunge impotent, cu muschii flescaiti atarandu-ti dezgustator, bolnav de ficat, cu structura vasculara fragilizata, etc, etc.

| E8841942 a răspuns:

Proteine îţi dă forţă dar steroizi îţi măreşte muşchii dacă te antrenezi regulat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru E8841942):

"Proteine îţi dă forţă", serios? tu chiar n-ai nicio treaba cu sportul asta, nu?

| MrXbook a răspuns:

Proteinele sunt diferite
de stroiszi.
Steroizi ajuta la cresterea musculatori
Si proteinele sunt vitamine

| Cosmin86 a răspuns (pentru MrXbook):

"proteinele sunt vitamine"... serios? laughing