| ForeverWarrior a întrebat:

Care e motivatia voastra in sport si ce sport practicati?

4 răspunsuri:
| A12NDRA a răspuns:

E practic sport de performanta,mai exact atletism si imi doresc sa ajung undeva departe cade exemplu Gabriela Szabo sau Cristina Bujin, ca tot este mai aproape. Sportul nu este chiar pentru oricine, pare simplu dar cand te apuci de performanta nu mai este atat de simplu.In prezent nu mai sunt foarte multi copii sau adolestenti care cel putin alearga dimineata sau fac cateva exercitii iar asta nu e bine pentru ca la capitolul Sport tara noastra incepe sa scada, si cred ca se observa. Sper ca tie iti place sportul iar daca practici ceva de performanta mult succes!

| ForeverWarrior explică (pentru A12NDRA):

Mi-ai raspuns mai demult la aceasta intrebare si mi-ai spus ca practici atletismul de performanta.As vrea sa te intreb care e secretul sa nu renunti la un sport si cum sa nu tii cont de toate parerile rele ale altora.Eu as vrea sa ma apuc de box.Sunt foarte determinat si as vrea candva sa ajung departe.Inainte de asta vroiam sa aflu parerea ta,care esti sportiva de performanta, ce sfaturi poti sa-mi dai te rog frumos? Scuze daca te-am deranjat sau te-ai plictisit citind atat, dar am nevoie de parerea unui sportiv.MULTUMESC MULT!

| ForeverWarrior explică (pentru A12NDRA):

Multumesc mult pentru sfat,de scoala n-aveam gand sa ma las niciodata dar sper sa pot face ce imi place, adica boxul si iti urez succes sa ajungi unde iti propui, si sa ai realizari mari in viata.

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

E forba de senzatia ce care fiecare sport o ofera. Unele au parasit categoria sport si au devenit un stil de viata. Cel mai recent Parkour sau Freerun. Mie unu imi place sa le practic ca ma simt bine cand stiu si vad ce poate face corpul meu pe care altii doar il folosesc pentru plimbat si stat pe scaun. Eu ma dau cu role, bicicleta, patinez, ma dau cu placa si dansez. Nu sunt grozav la nici una dar ma simt bine cand practic oricare dintre ele.

Întrebări similare