| TiTanS a întrebat:

Care jucatorii de fotbal au castigat titlurile la uefa pentru cel mai bun atacant - stiu cai messi dar pentru cel mai bun fundas si mijlocas cine?

Răspuns Câştigător
| Kangaroo a răspuns:

Nu se mai dau aceste distinctii se da una pentru cel mai bun jucator al sezonului trecut de Champions League (Messi nu a fost declarat cel mai bun atacant ci cel mai bun jucator din sezonul trecut de Uefa Champions League).

4 răspunsuri:
| Kangaroo a răspuns:

Hello suntem in sezonul 2011-2012 (ma rog distinctiile se acordau pentru sezonul 2010-2011) si tu ne dai lista cu sezonul 2009-2010 (cum sa fie cei mai buni jucatori de la Inter s-a oprit in sferturi sezonul trecut si chiar toti distinctiile leau primit in sezonul 2009-2010 cand da au castiga Champions League cu Inter) si din linkul pe care mi l-ai dat tu ultimele trofee primite nici vorba de nominalizari sunt din sezonul 2009-2010, iar pe tip cred ca il intereseaza sezonul 2010-2011.

| TDany a răspuns:

GK (portar) : Júlio César
Fundas: Maicon
Mijlocas: Wesley Sneijder
Atacant: Diego Milito

Messi a luat Balonul de Aur happy

Dar castigatorii titlurilor de care zici tu, sunt cei de mai sus (toti de la Internazionale Milano)

| TDany a răspuns:

@ Kangaroo : Inca se dau, si se vor da in continuare. Nominalizarile UEFA aici: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Club_Football_Awards

| Alecsandri a răspuns:

Cel mai bun fundas central e Pique, cel mai bun fundas dreapta e Daniel Alves, cel mai bun fundas stanga e Bale si cel mai bun mijlocas e Xavi Hernandes.