|

Care sunt cele mai bune exercitii pentru fese? Vreau sa pun masa musculara daca se poate fiind fata.Care sunt cele mai bune exercitii? am auzit ca ar trebui sa fac genoflexiuni, indreptari dar nu sunt sigura

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, genoflexiunile sunt foarte foarte bune pentru ce vrei tu. Trebuie sa faci cat mai multe, minim100pe zi, sunt o gramada de tipuri de exercitii, genoflexiuni cu saritura, exercitiile cu benzi sunt foarte bune, nu stiu cum sa ti le explic. Pe net gasesti o gramada oricum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Andrada!
Eu sunt baiat, ma cheama Stefan si fac exercitii cu greutatea corpului de multi ani si pot spune cu certitudine ca sunt cele mai bune si ai rezultate garantete.

Da este foarte adevarat ca genuflexiunile sunt foarte bune pentru muschii fesieri si nu numai, executate corect (pentru ca nu multa lume stie sa faca macar o genuflexiune corecta) sunt foarte bune pentru toti muschii picioarelor(femurali si fesieri, cvadriceps etc.)

Exista genuflexiuni pentru fiecare din ei, eu am un program bine stabilit si daca vrei sa faci exercitii fizice trebuie sa tii cont de multe lucruri. O sa revin mai multe detalii alta data ca acum nu am timp sa mai stau, o sa iti dau si niste videoclipuri pe care eu le-am gasit foarte utile ca stii cum sa le executi corect si iti voi da si cateva sfaturi. Acum nu mai am timp, in caz de uit ma poti contacta pe mess bzstefan@yahoo.com asta daca ai destula seriozitate incat sa te apuci de facut sport serios.

Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează