| Mihai87 a întrebat:

Cat de antipatic imi e Judd Trump,e ceva rau in asta? Nu pot sa-l inghit nici cu vodca din cauza atitudinii sale arogante si macar de ar fi carismatic asa cum e Ronnie! Trump e doar un frustrat si atat! Auzi la unii, cica noul Ronnie, pai noul Ronnie nu poate fi numit nici macar Neil Robertson care mi se pare un jucator foarte talentat si cu o tehnica exceptionala! Voi il agreati pe Trump?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jucător de snooker precum Ronnie O'Sullivan nu va mai fi vreodată. Nici Robertson, nici Trump, nici Selby, nici altcineva nu vor putea egala vreodată performanţele lui Ronnie.

Da, îmi place stilul de joc al lui Trump şi este unul dintre favoriţii mei, după Ronnie şi Robertson.

| Mihai87 explică (pentru anonim_4396):

Selby is so boring! Trebuie sa recunosti acest lucru!

| Buresbista123 a răspuns:

Mie mi se pare ok acum nu stiu de ce ii zici tu arogant, el e inca tanar poate creste, cu ROnnie n o sa se poate compara careva el e ca Rossi in MotoGP sau Ayrton Senna in F1 ori Federrer in tenis e alta clasa, mie un jucator foarte bun si cu mult potential mi se parea ca era Paul Hunter din pacate el a murit si cred ca snookerul a pierdut un mare star

| anonimul998877 a răspuns:

Da TRUMP e viitorul O'Sullivan.E foarte talentat.SI Robertson nu poate fi noul O'SUllivan pentru ca e destul de batran

| Marius7121 a răspuns:

Robertson are deja 31 de ani, numai poate fi considerat o tanara speranta, deci nu poate fi noul OSullivan! Legat de Trump, nu vreau sa comentez, si mie imi e foarte antipatic si cred ca se va stinge pe parcurs!