Întrebare recomandată | Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

Cate zile pe saptamana este bine sa merg la sala? M-am gandit sa merg de 5-6 ori, dar daca ma gandesc mai bine e cam mult.Si inca o intrebare, de obicei intre exercitii cam cata pauza este recomandata? Dar intre serii?

Răspuns Câştigător
| N0xEterniS a răspuns:

Daca esti incepator 3-4 zile e suficient. Daca esti intermediar, 4 zile sa lucrezi calumea fiecare grupa. Avansat, aici e mai dificil. Trebuie sa pacalesti plateau, sa pacalesti corupul, sa-l iei prin surprindere. E vorba de supersets, Dropsets, sa faci dimineata si seara, assistedreps etc.

1 min - 2 min intre tot, fie repetitii sau seturi. Bei niste apa sau shake, relaxezi grupa musculara (intinderi, flexari) si incepi iar.

| Fsdalajdljaljdvndnlgd explică (pentru N0xEterniS):

Ai mai facut /faci sala?

| N0xEterniS a răspuns (pentru Fsdalajdljaljdvndnlgd):

Am facut indeajuns incat sa fiu in masura sa dau sfaturi.

5 răspunsuri:
| Pirvuceanu_Mihaela_2002 a răspuns:

Iti recomad sa mergi de 3 ori pe sapamna e suficient din perspectiva mea un minut pauza intre exercitii si 3 minute intr-e serii asa fac eu cu antrenoarea mea. Funda te rog!

| Sharky0the0seadog a răspuns:

Cand faci sala muschiul isi rupe fibra la nivel microscopic si apoi o repara de doua sau trei ori mai puternic. Legea lui Wolf se chema. Asta e mecanismul dupa care pui muschi pe tine. Fibra are nevoie de 24 de ore de regenerare. Asa ca mergi o data la doua zile.

| fred1357 a răspuns:

7 / 7, 6/7 cand ai febra musculara, o sa o patesti in prima saptamana, dar fa cat poti nu te suprasolicita, fa doar pana obosesti si simti ca mai ai energie sa ajungi pana acasa, daca poza ta de profil e recenta asta inseamna ca ai un corp care e pregatit, fiecare dintre noi avem gene diferite, instructiuni in plus primesti la sala,
dar am un micut sfat pentru oricine vrea sa aiba o musculatura decenta dar care sa ii fie utila in viata de zi cu zi

100x FLOTĂRI
100x Abdomene
100x Genuflexiuni

nu conteaza daca faci 30 dimineata 40 ziua etc, ideea e sa le faci happy, daca te tii riguros de asa ceva, unii au rezultate musculare care apar cam de la 3 luni pentru aia super norocosi cu ceva gene bune mostenite, pana la 6-7 luni la aia cu gene mai proaste happy