| helios19 a întrebat:

Ce antrenament pot face sa scap de brasimea de la fund. Doar pentru asta, ce gen, vreau neaparat sa scap din acea zona! Va rog ajutor!

4 răspunsuri:
| ProCulturism a răspuns:

Salut!
In primul rand nu poti slabi dintr-o anumita parte a corpului, poti avea doar o tendinta de a slabi de undeva mai mult!
Cel mai bine e sa combini cardio http://proculturism.com/exercitii/cardio-aerobic/exercitii-aerobice-cardio/ cu o alimentatie curata http://proculturism.com/......anatoasa/!
Succes!
http//proculturism.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! daca vrei sa scapi de pe grasimea de pe fund este de a tine un regim varietat de legume si fructe, mult sport (fara paine slabesti incearca, mananca fara paine) arderea caloriilor duce la slabirea corpului aica pielea are stratu de a asorbi grasimea pentru. a strange calorii de care are nevoie corpu prin dinzolvarea grasimi se duce rezerva de calorii care duce la factoru de slabire. Succes!
http://www.garbo.ro/......selor.html

http://www.infoslabire.ro/......ulita.html

| qwerty1234 a răspuns:

Nu poti scapa de grasime doar dintr-o anumita zona a corpului. Trebuie fa faci exercitii, sa slabesti si atunci scade procentajul grasimii de pe intregul corp si abia atunci o sa ai mai putina grasime pe fund big grin. Ceea ce ai zis e ca si cum ar fi un bazin plin cu apa si tu ai vrea sa sa scoti o galeata de apa dar sa ramana o gaura acolo de unde tu ai scos apa. Grasimea corpului se niveleaza intodeauna in asa fel incat sa fie egala stratul de grasime pe tot corpul. sper ca te-am ajutat

| andreeacalin7 a răspuns:

Pai eu as ZICE SA ITI ALEGI UN SPORT CARE POTI SA IL FAVI U.Acum sa nu iei prea in serois sfatirile mele daca nu te prinzihappy.fi atenta eu iti recomand asa:
1. Volei
2. tenis de camp da te faci inalta acum nu ma bag da daca iti place nu am nimic in potriva
3.sa te duci la dansuri de care vrei u ca de exemplu sportiv si moder astea sunt mai cele mai cunoscute
4.Gimnastica