| rtvgewrdv a întrebat:

Ce program de antrenament recomandati pentru incepătorii la sala?

4 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Full-body, dupa care poti trece pe pull push legs si alte splituri.

| PatrickJane20001 a răspuns:

Fitness sau cardio pentru început. Iar mai apoi până te înveţi cu sportul, cu sala, poţi începe să lucrezi la aparate sau exerciţii pur şi simplu în funcţie de ce ai nevoie pentru corpul tău (adică dacă vrei să pui nişte muşchi pe tine, începi să lucrezi cu nişte greutăţi, sau dacă vrei să dai nişte kilograme jos, iţi alegi exerciţii care să ţi pună în valoare zona din care vrei să dai jos gen abdomen, coapse, etc)

| Cosmin86 a răspuns (pentru PatrickJane20001):

Nu poti sa arzi grasime intr-o singura zona, chiar daca sa zicem ca o antrenezi doar pe aia, grasimea se arde uniform pe tot corpul.

| Madalin1213 a răspuns:

Prima zi, incearca sa faci fullbody ex: (presa piept, banca inclinata, flotari la paralel, brate, picioare si la sfarsit banda cu abdomen). Te va ajuta la punerea muschilor in functiune chiar daca iti va forma febra musculara, asta trece cu cat lucrezi mai mult. Urmatoarele zile timp de o luna cardio si toate grupele de muschi (cate 2 aparte 3 serii×10 repetari fiecare). Dupa prima luna incepi sa faci grupare de muschi, ex: (prima zi-brate, piept a doua zi-spate umeri trapez a treia zi banda picioare abdomen). Iar a treia luna poti trece la antreanment separat, (prima zi-spate a doua zi-piept a treia zi-umeri trapez a patra zi-brate a cincea zi-abdomen picioare a sasea zi este optional banda). Sper ca am putut sa te ajut.