| aerdaaerda a întrebat:

Ce suplimente recomandati pentru barbati pentru sala? Ma gandeam sa iau niste capsule cu testosteron, sau bcaa. Ce suplimente sunt cele mai bune pentru a pune repede masa pe tine? Si forta si aspect vreau sa obtin.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți pune masă cu capsule, astea sunt legende urbare.
Bagi testosteron în tine, îți strici echlibrul hormonal ca să arăți bine și pui în pericol sănătatea. O să ai mulți mușchi și puțini neuroni. Vai de tine!

| Cosmin86 a răspuns:

"repede" = ani de zile. Chiar si cu injectii + 2 kg de carne pe zi, tot dureaza cativa ani.

| siriusblack98 a răspuns:

Eu cred ca tu nu prea ai habar sa faci diferenta dintre suplimente si steroizi. Adica nu doar cred, sunt absolut convins ca esti bata total la capitolul hipertrofie musculara. Mergi si cauta niste informatii pe net, documenteaza-te vreo 3-4 ore despre ce ti-am zis eu, apoi vino si iti garantez ca altfel o sa sune intrebarea ta.

| AnastasiaK a răspuns (pentru siriusblack98):

Cred ca esti prea optimist cu alea 3-4 ore, dar să zicem... poate am eu prea putina incredere in coeficientul de inteligenta al unor oameni big grin

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Am zis sa fiu si eu mai bun acum in prag de sarbatori big grin Imi iau caracterul jegos pe mine dupa 1 ianuarie

| zilog a răspuns:

Eu nu sunt adeptul suplimentelor fabricate industriale cu chimicale
eu recomand unele lucruri mai simple si mai naturale:
miere de albine, lăptișor de matcă, propolis, grepfruit, lămâie, portocală, salate cu sfelă roșie ridichi morcovi telină patrunjel frunze de salată cepă vede,
napi, ridiche neagră,
Pui natural crescut la curte copt în jar, cartofi naturali copti in jar, mămăligă din mălai de la țăran,
Ouă naturale cumpărate de la țară, must, maxim 200 mililitri de vin rosu /24 ore.
nu recomand alcool si nici țigări.
Recomand ca sala să fie făcută doar in orașe lipsite de poluare nu in București
cauti harta vezi unde poluarea este mai mică si te duci acolo
cauti asa CALITATEA AERULUI statii meteo INDEPENDENTE
si mergi in locatia unde aerul este mai curat, complementar cu sala recomand si ceva inot + puțin handbal chiar 20 minute / zi + ceva alergat
pentru ca să se dezvolte armonios toti mușchii nu unii să fie disproporționali.

să revin la mâncare poti sa bei suc de mere, suc de sfeclă rosie, suc de RODII extraordinar de bun pentru sănătate este si foarte scump eu am incercat ma simt extraordinar de bine imi da energie fantastică doar că rodiile costa cam mult si nu prea au zeamă multă
recomand să mănânci măcar 8 mere pe zi, iti mai recomand niste praz pentru ca sa curețe intestinele prin fibrele lor.
Ouă fierte cu gălbenușul moale care le desfaci albușul este tare si gălbenușul începe să se întărescă dar încă nu a devenit tot gălbenușul tare
se ia o bucată de unt rece se presară un praf de sare pe untul acela si se infige in gălbenușul care încă este foarte fierbinte si se mănâncă cu lingurița.
îti mai recomand brânză cu mucegai albastru, cârnați de oaie de exemplu cârnați de pleșcoi făcuți pe grătar nu în cratiță, pastramă de oaie de pleșcoi fără grăsime,
Nu iti recomand carne de porc ci dacă chiar vrei să manânci carne pastrama de oaie e mai bună de cât porcul.
Nu îti recomand mai mult de 2 felii de pâine la o masă ci in loc de pâine poti să mănânci cartofi copți in coajă in jar.
poti să afli de o stână să cumperi ceva cașcaval de la ciobani adevărați si brânza adevărată si chefir iarurt adevărat si lapte adevărat.
iti mai recomand câte o nucă din când în când dintr-o dulceață de nuci verzi făcută de țărani adevărați la țară nu cumpărată de la magazin pentru că are iod, iti mai recomand o linguriță de dulceață de trandafiri, o linguriță de dulceață de cireșe negre, dar nu toate dulciurile astea de o dată intr-o zi una într-o zi alta!
ÎȚI RECOMAND SĂ MAI ȘI DORMI! pentru că sportul fără somn distruge organismul!

Acum pentru rinichi îți recomand să bei apă filtrată prin filtru cu cărbuni activi pentru că filtrul acela cu cărbuni activi oprește tenia limbricii nisipul si tot ceea ce mai poate conține apa asta chiar și cea căruia i-se spune apă plată are o grămada de calcar.
si daca nu mă crezi ia o găeată de 10 litri sau o oală de 10 litiri spală-o bine să fie impecablil de curată si pune 10 litri de apă plată în ea la fiert la foc mic și când se termină de fiert să îmi spui dacă ți-a rămas pe pereții oalei ca un praf alb foarte in ca și varul? acela este calcar nisipul care se depune in rinichi, daca rinichii nu sunt spalati corect cu apă curată tot organismul refurză să lucreze si nu știi de ce nu ai putere si obosești repede!

îti mai recomand un set de complet de analize pentru să stii si tu cum stai și ce mai trebuie reparat pe la tine. De exemplu sunt multe lucruri pe care poti sa le ai si nici nu poti să te gândești că tu ai așa ceva de exemplu o infecție urinară sau probleme cu ficatul sau piatră la fiere sau colesterol mult strâns in fiere, sau nisip la rinichi sau un disc intervertebral fisurat sau deplasat de la locul lui. Asa la un medic care are si ecograf + analize mai afli lucruri despre tine poate ca ai in sânge lucruri la care ncii nu te gândești poate chiar un inceput de diabet, si dacă mai repari de prin lucrurile astea care nu se văd o să ai energie si mai mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proteine, poate un carbohidrat, atata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masa musculara se pune in timp și printr-un program cu exerciții de baza, plus alimentație.
Degeaba iei testosteron și suplimente. Am vazut mulți care baga testo fara a ști mai nimic despre sala și în afara de energie nu le da nimic.Trage cel puțin 5-10 ani de fiare, in care te documentezi aproape zilnic despre tot sau i-ati un antrenor care are forța și masa musculara pe el, nu doar vorbește amplea și o să ai rezultate. Iar atunci îți garantez eu că nu o sa mai vrei sa iei așa ceva, că o să fi mulțumit cu rezultatele tale.