| ddrudeboy a întrebat:

Salut, am 14 ani si vreau sa ma apuc de sala vreau sa iau si ceva suplimente nutritive pentru a creste in masa musculara, m-am informat foarte mult pe net si am ajuns la concluzia ca imi trebuie oarecum un pachet pentru masa musculara mai exact vreau sa imi recomandati proteine whey si creatina carbohidrata. Bn si daca mai e altceva necesar spuneti. Eu am ceva masa muscular finca fac de mult exerciti acasa. Deci ce imi recomandati pentru inceput sa cresc in masa musculara, proteine,creatina, glutamina etc?

Ps. nu vreau sa incepeti cu raspunsuri gen,, nu baga tot felul de prosti in tine mai bune sunt proteinele naturale carne, oua, lapte etc".

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Pentru inceput proteine si glutamina ( pentru refacere ), creatina bagi mai tarziu. Recomand whey gold de la ON sau dymatize elite whey.

Dar vezi, ca fara proteinele din mancarea astea sunt degeaba, suplimente iei DOAR cand ai alimentatia + odihna + antrenamentul bine puse la punct. Alimentatia ramane cea mai importanta, altfel o sa iei o gramada de cutii degeaba.

0 răspunsuri: