| Andrəi a întrebat:

Chiar ma gândeam dacă mai am vreun zvac, vreun as în mânecă sa pot ajunge la o echipa mai buna și brusc azi un antrenor foarte bun pe care îl cunoșteam, îmi da un bilețel cu numărul lui și m-a întrebat dacă vreau sa joc la echipa sa, mi-a mai zis sa rămână confidențial, nu-i zic nimic antrenorului meu și discuția rămâne intre ei doi, mi-a spus 3 antrenamente pe săptămână, grupa de 2004 și dacă sunt baiat serios îmi da banderola mie (e o eticheta banderola, uneori una pozitiva, alteori negativa "Căpitanul se scufunda cu barca" dacă eu joc prost un meci ce sa mai zic de coechipierii mei) nici nu-i bine sa mergi la meci cu ideea asta în cap.
Vi s-a întâmplat vreodată sa vreți ceva și sa vi se întâmple(limita bunului simt, nu sa luați 10 miliarde la loto)? Credeți ca poate pana la 20 de ani sa ajung la o academie din liga 1? 6 ani e ceva timp

1 răspuns:
| ROberrt86 a răspuns:

E irelevant, in opiniea mea, ce ai scris aici. poti urca cat de mult doresti daca esti devotat total sportului pe care il practici. mai mult de atat, daca iti doresti ceva trebuia doar sa muncesti pentru el. sunt multi atleti care nu au fost inzestrati cu putere fizica pentru a face un sport insa au muncit si au ajuns undeva.