| Popnadin12351221 a întrebat:

Cine a folosit Serious Mass, a dat rezultate in 2 săptămâni?

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Din ce am vazut eu pe eticheta, in 2 saptamani nu o sa faca decat sa te ingrase ca are 250g de carbohidragi pe portie.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Mor cand va aud cu "2 saptamani"...Ia nene 1 an seriouss mass, apoi 2 luni concentrat proteic, apoi 10 luni iar seriouss mass.

Si atunci, dupa 2 ANI, vorbim de "rezultate".

| Popnadin12351221 explică (pentru Cosmin86):

Ai grijă sa nu mori atunci. Am pus o întrebare, dacă nu scrii un răspuns care sa ma ajute, de ce scrii răspunsuri răutăcioase?

| AnastasiaK a răspuns:

Da, normal, am luat 2 săptămâni și m-am trezit cu aripi și mi-a rezolvat și niște probleme de statistică. Mai aveam și dulciuri în ghete...dar cred că asta pentru că luase și Moș Nicolae serious mass vreo 2 săptămâni.

Sincer acum, ce aștepți la o întrebare stupidă altceva decât un răspuns stupid?

În primul rând CE rezultate aștepți? Dezvoltarea forței? Creșerea masei musculare? Îngrășare? Definire? Să faci pătrățele pe caietul de matematică? Ai precizat? Nu. Toate astea sunt diferite și se abordează diferit.

În al doilea rând, Serious Mass nu e praf de zâne. Dă rezultate în combinație cu un anume antrenament, o anume alimentație etc

În al treilea rând, indiferent cât de bine puse la punct sunt cele menționate mai sus, fără să adaugi o formulă magică nu-ți dă NIMIC rezultate în 2 săptămâni și CHIAR DACĂ ar da, tu n-ai de unde să știi asta pentru că în 2 săptămâni poți să vezi simple retenții/pierderi de apă și să le confunzi cu orice altceva.

| Popnadin12351221 explică (pentru AnastasiaK):

Creșterea in greutate

| AnastasiaK a răspuns (pentru Popnadin12351221):

Atât? Nu contează cum? Mușchi, grăsime, apă, merge orice?

Dacă da, se rezolvă simplu și mai repede de 2 săptămâni: mănânci mulți carbohidrați și bei multă apă big grin Problema e că atât de repede pe cât apar "rezultatele" se și duc.

Pentru rezultate de durată se aplică surplusul caloric (adică mănânci mai multe calorii decât arde corpul tău). Rezultatele le vezi în funcție de cât mănânci în plus. De exemplu, dacă ai un surplus de 500kcal pe zi, ar trebui să vezi aproximativ 0.5kg în plus pe săptămână. Bineînțeles nu funcționează pur matematic pentru că apar variații în funcție de retenția de apă, reziduurile pe colon etc. Dar în principiu așa se face. Și nu, nu contează cu ce realizezi surplusul (mâncare sau suplimente), ideea e să fie surplus. Că tu poți să iei serious mass și să nu mănânci nimic toată ziua și n-o să crești în greutate așa.