| Choasmakerangel a întrebat:

Cine credeti ca ar fi batut dintre Conor McGregor si Bruce Lee daca ar mai fi trait?

30 răspunsuri:
| Daniel9988 a răspuns:

Bruce Lee, e mai agil.

| nda a răspuns:

Daca ar fi sa-i bagi in cusca bruce lee n-ar avea nicio sansa.

| DavidoffUser a răspuns:

Tu cand pui intrebarile astea iti uiti sa respiri, nu?
Banuiesc ca nu poti face 2 lucruri deodata, sa gandesti si sa respiri in acelasi timp.
Oare intre un Golf si un Ferrari cine castiga?
De asemenea, tu vrei o situatie ipotetica imposibil de realizat, deci esti super sayan in prostie, scuza-ma ca te jignesc asa pe fata, dar trebuia s-o stii. Bruce Lee (1940 -1973), Connor McGregor (1988- ). Bruce Lee in 2017 ar avea 77 de ani pe langa cei 28 ai lui McGregor.
Daca tu te mai poti bate la 77 de ani cu campionul actual in MMA si sa ai vreo sansa REALA la victorie, ma fac sclavu' tau.

| Choasmakerangel explică (pentru DavidoffUser):

Chiar fac mai multe lucruri deodata.Respir,exist,gandesc,vad,aud,simt etc, daca ai fi stat putin sa te gandesti iti dadeai seama ca m-am referit la bruce lee cel de atunci nu cel care ar fi avut 77 de ani.

| Aslam a răspuns:

John Cena ii bate pe amandoi. rolling on the floor)

| Clorox a răspuns (pentru Aslam):

Asta s-o crezi tu laughing

| Clorox a răspuns (pentru Aslam):

Bruce Lee este la un alt nivel fata de Conor, in primul rand, BL nu a luat proteine si s-a antrenat toata viata dedicandu-si-o artelor martiale, tu te gandesti ce inseamna asta? Nu se compara cu un tip care doar imita niste miscari de lupta si face antrenament de cateva ori pe saptamana cand ii arde lui de antrenamente!
Daca ar fi sa compari antrenamentul lor, din nou, BL este la un alt nivel. Gandeste-te ca BL a dezvoltat atat de multa forta incat de la un pumn lipit de corpul adversarului sau la cativa centimetri departare il arunca chiar si 5 metri.
Plus ca este un expert la taijutsu, este expert multor stiluri de lupta, unele inventate chiar de el.
In concluzie, Bruce Lee il bate pe Conor fara problemewinking

| nda a răspuns (pentru Clorox):

Bruce lee a fost un actor, atat. n-a luptat niciodata profesionist. adica nu "s-a batut" pe bune niciodata. in concluzie, cel care "imita" niste miscari de lupta a fost bruce lee cand juca in filme, irlandezul nu le imita, ci le aplica adversarilor in cusca.

| Clorox a răspuns (pentru nda):

Aici te contrazic, el regiza filme, era actor dar era si ce am specificat mai sus.
In fine, WWE e regizat, intelege si tu asta, nici macar nu se bat cum trebuie laughing

| nda a răspuns (pentru Clorox):

Da, era regizor, actor, era foarte puternic si facea flotari in degetele de la o mana, era extrem de rapid, dar nu s-a batut cu nimeni. nu a fost un luptator niciodata. nu ai cum sa-l compari cu unul care deja e campion mondial intr-o competitie numita "arte martiale MIXTE"
bruce lee avea niste calitati fizice de exceptie, dar asta nu inseamna ca ar fi fost si un lutator de exceptie.
de wwe nici nu trebuie sa aduci vorba. aia nu se bat, ci joaca un rol. e actorie.

| Clorox a răspuns (pentru nda):

A fost declarat cel mai exceptional practician taijutsu din secolul 20 si tu imi spui ca nu stie sa se bata? laughing
In fine, n-are rost sa mai continui, las-o ca pe a ta!

| Choasmakerangel explică (pentru nda):

A inventat chiar si un stil numit Jet Kune Do

| nda a răspuns (pentru Clorox):

N-am spus ca "nu stie sa se bata". eu iti spun ca n-ar avea nicio sansa in fata unui luptator mma cum e mcgregor daca ar fi sa lupte in cusca.
cum ti-am zis si mai sus, bruce lee n-a participat niciodata intr-o competitie. nu s-a batut cu nimeni. de la actorie pana la realitate e mult. taijutsu? spune-mi un luptator din zilele noastre care castiga centuri cu stilul asta de lupta? si steven seagal are centura neagra cu 7 dani in aikido, dar l-ar ajuta cu ceva in mma? cu nimic.
aia in mma se bat pe bune, nu sa dea bine pe filmare.

| Choasmakerangel explică (pentru nda):

Taijutsu nu e un stil de lupta,taijutsu inseamna bataie in general, doar cu pumnii sau full contact, deci aia de la mma, k1, muay thai tot taijutsu fac.Cand te bati cu unu pe strada tot taijutsu se numeste si ala.

| DoarAlin a răspuns:

Stati, fratilor cuminti. Daca vine Undertaker ii face praf pe toti. laughing

| maradona10 a răspuns:

Ce intrebare laughing c.mcgregor nu are avea nici o sansa cu bruce lee (daca ar fi trait) dar McGregor nu ii asa de bun adica daca i-as pune pe el si tony jaa (din fericire traieste laughing ) ar cam iesi sifonat McGregor asta

| nda a răspuns (pentru maradona10):

Jackie chan nu l-ar sifona si el pe mcgregor asta? daca tot vorbim de actori... astia de ii vezi ca lupta in cusca nu au scenarii pregatite, ei se bat pe bune. plus ca sunt antrenati in mai multe stiluri de lupta, nu doar tkd, sau muay tay. tot asa am auzit si de steven seagal...

| maradona10 a răspuns (pentru nda):

Nda tu esti intreg la minte? uita-te sa vezi cine e tony jaa si dupa mai vorbim. si steven seagal chiar a practicat aikido (daca stii ce e aia) mai pe scurt pentru astia care tot sunt fan McGregor, mayweather etc. DECI oameni astia nu se pot compara cu cei ce fac arte martiale. IAR pentru tine ca si persoana fizica Jackie chan a prcaticata arte martial, Donnie yen ii foarte bun si ii si actor iar despre BL ar fi sters cu mc... la wc

| maradona10 a răspuns (pentru maradona10):

P.s prin arte martiale ma refer la cei ce combina shaolin, wing chun taijutsu etc pe McGregor ii asa de bun incat a luat de doua ori bataie de la aceeasi persoana happy

| nda a răspuns (pentru maradona10):

Tu nu esti intreg la cap daca crezi ca unul ca steven seagal poate intra intr-o cusca de mma si sa faca ceva cu aikido. isi ia bataie de nu stie cum il cheama, cu tot cu centura lui cu 7 dani in aikido.
daca PRACTICI arte martiale e una, cand pui in PRACTICA ce ai invatat atunci cand ai practicat arte martiale, e altceva.
arata-mi un videoclip in care bruce lee infrunda un adversar pe bune, nu actorie. la fel si despre tony jaa sau steven seagal. arata-mi doar o filmare cu astia in care ei lupta PE BUNE.

| maradona10 a răspuns (pentru nda):

Lasa ma pe steven seagal eu ma refere la cei ce practica arte martiale enumerate de mine. si revenind la bl uitate la videoul pus de mine https://www.youtube.com/watch?v=6kZLbbQ_QrM si am gasit un deversar pentru. fetita ta de McGregor ii shaolin https://www.youtube.com/watch?v=aGZ8qgooYrQ

| maradona10 a răspuns (pentru nda):

Uite inca un video tot cu acest shaolin https://www.youtube.com/watch?v=LgKysW3ssw0

| Choasmakerangel explică (pentru maradona10):

Cum il cheama pe tip?

| nda a răspuns (pentru maradona10):

Pai da-mi ma un clip in care bruce lee se bate, nu cum joaca ping pong cu nunchuck-urile. vreau sa-l vad pe bruce lee cum infrunda un oponent care opune rezistenta. nu vreua sa-l vad cum da intr-unul care sta si se uita.
urmareste mma daca vrei sa vezi bataie, nu fictiunea de la hollywood.
mai ai putin si imi spui ca si maestrul betiv l-ar fi batut pe mcgregor.

| nda a răspuns (pentru Choasmakerangel):

Yi Long

| Choasmakerangel explică (pentru nda):

Mersi

| maradona10 a răspuns (pentru nda):

Oricum esti fixat pe McGregor dar daca intrebi o suta de omanie 90 din ei spun acelasi lucru ca si mine. ok bl, tony jaa, Donnie yen nu-l bate pe mcgre. dar nici yi long nu o face? atunci m-am spart la kinder. oricum nu mai conteaza ai dreptate by by

| nda a răspuns (pentru maradona10):

Nu sunt fixat pe nimic. iti zic doar ca mcgregor e luptator profesionist, nu actor ca si cei mentionati de tine. si nu, nici yi long nu cred ca ar avea vreo sansa. ala e la nivelul de amator.
jose aldo, mcgregor, anderson silva, jon jones, nick diaz si multi multi altii din circuitul mma i-ar cafti rau de tot pe actorii tai.
daca intrebi o suta de oameni care or vazut bataie doar in filme si n-au urmarit in viata lor o lupta adevarata, normal ca vor raspunde ca tine.
iti repet, daca vrei sa vezi bataie, urmareste mma, kickbox, box... daca vrei sa vezi filme de actiune urmareste-l pe seagal si bruce lee. pana la urma ai gasit un video in care sa-l vezi pe bruce lee cum se bate? nu cauta pentru mine, cauta pentru tine sa te lamuresti singur ca asa ceva nu exista.

| Choasmakerangel explică (pentru nda):

Uite ca am gasit eu, daca si asta mai e trucaj... https://www.youtube.com/watch?v=FKTynayergE

| Enache_Andrei_1998 a răspuns:

Bruce Lee

Întrebări similare