| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cine credeți in opinia voastra ca o sa castige barajul de promovare/retrogradare in Liga 1 dintre Chindia Targoviste si CS Mioveni? Eu zic ca Chindia Targoviste o sa castihe barajul pentru promovare/retrogradare in Liga 1 si o sa ramana in Liga 1 la finalul acestui sezon 2019 2020. Voi ce credeți?

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu știm! Dar să facem apel la istorie! Anul de grație 2001 barajul de retrogradare/promovare dintre Foresta Suceava și FCM Baia Mare a fost câștigat de băimăreni dar de promovat în liga I a promovat Bacăul! A cumpărat locul de la băimăreni! Curat Murdar!
sad

| Drimmero a răspuns (pentru gabicoo):

Meciul ala cu Farul e cea mai mare mizerie din fotbalul romanesc, nici nu aveau voie sa-l televizeze, se urcau pe bloc. Arbitrii au tras cu Bacaul, era Sechelariu care a facut manevre pe atunci, era un fotbal mult mai corupt in Romania in anii aia, dar Karma exista, cu toate arbitrajele pro Bacau si conditiile favorabile lor tot Farul a castigat si a promovat.

| Werrich a răspuns:

I-am trimis un e-mail Uraniei doamna cu astrele si astept un raspuns saptamana viitoare, va face astrograma echipelor si imi va da un pronostic.