| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cine este parior frecvent la SUPERBET? De exemplu dacă am 20 de meciuri pe un bilet si cand pun biletul meciul e deja început (meciul este LIVE) primesc cota în funcție de minutul și rezultatul meciului!?

5 răspunsuri:
| IreneNemteanu a răspuns:

Nu mai bine faci altceva decat sa pariezi? Probabil e un joc frumos dar cu siguranta riscant pe termen lung...

| Ciocinta_Alexandru_1976 explică (pentru IreneNemteanu):

Dar oare nu mai bine. Nu mai răspundeți tu și mulți mulți alții. Cu răspunsuri care nu au nici o treaba cu întrebările puse de mine și alți useri!

| IreneNemteanu a răspuns:

Acum, ca te-ai suparat pe mine pentru sfatul dat, uite poate te imbunez putin happy Nu joc, doar am facut un mic research pentru tine.
Superbet, regulament de joc:
"PARIURI LIVE
222. Sunt pariurile pe care clienții pot paria înaintea sau pe parcursul desfășurării evenimentului sportiv.
224. Cotele pe lista de pariuri – oferta se schimbă în timpul desfășurării evenimentului, iar informațiile, privind fiecare schimbare de curs, se transmit automat pe televizoarele din agenții.
225. Se poate întâmpla ca de la momentul plasării pariului şi până la înregistrarea biletului, cota să se modifice. În această situaţie, cota valabilă este cea înscrisă pe biletul de pariere, cu
excepția situațiilor prevăzute de regulament."
Sper ca te ajuta.

| Salontanul a răspuns (pentru IreneNemteanu):

Baiatul are probleme de sanatate (probleme fizice) si n-are ce face altceva. Asta e viata lui. Stiu! Nu stiai dar asa este!

| IreneNemteanu a răspuns (pentru Salontanul):

Uneori viata te surprinde în diverse forme și moduri, tot ce avem de făcut este să mergem mai departe, doar așa dăm sens nouă înșine, vieții...