| andreipuiu a întrebat:

Cine imi poate da un program cu ce ar trebui sa mananc si ce ar trebui sa evit cand vine vorba de mancare, dar si un program pentru exercitii, deoarece m-am apucat de sala si am nevoie de multa multa masa laughing Nu stiu cum sa o pun mai repede, ca daca fac sala dupa capul meu... in 1 an nu stiu daca se cunoaste ceva happy Deci ma poate ajuta cineva va rog?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pune accent pe proteine: carne, ciuperci, oua, soia, somon, branza de vaci, carne de vita, iaurt, sardine, carne alba de pui/curcan, migdale, nuci, fistic, cajuu, alune de padure.
Inlocuieste painea alba cu cea integrala. Evita pe cat posibil : prajelile, dulciurile, sucurile din comert, mancarea tip fast food, patiserie.
Ca program de exercitii iti recomand sa mergi la sala si sa te lasi pe mana unui instructor.

| andreipuiu explică (pentru Adry05):

Merci, dar la ce instructor este acolo...e unul care se antreneaza pentru diferite concursuri si are sala lui, doar iti arata cum se folosesc aparatele, iar in rest faci singur, ca pentru fiecare grupa de muschi ai imagini cu ex pe care trebuie sa le faci si cum trebuiesc facute...

| Adry05 a răspuns (pentru andreipuiu):

Atunci iti recomand sa schimbi sala sau sa incerci sa-i spui sa-ti zica un program de exercitii pentru... *ce vrei tu sa faci cardio sau strenght*

2 răspunsuri: