| napoc a întrebat:

Conteaza somnul decisiv atunci cand faci sala? Eu si in weekend ma trezesc devreme fara ceas, pur si simplu nu pot dormi. Recunosc ca la job ma simt super obosit a doua zi, insa stau la birou si discut la telefon 8 ore, se poate numi tot o odihna? Ma culc pe la 23 si ma trezesc pe la 5, si ma duc la sala apoi la job, a doua zi, ma culc pe la 23 si ar trebui sa ma trezesc la 6.30 si sa plec la job insa ma trezesc la 6 fara ceas, o zi ma duc la sala, una nu, 3 zile pe saptamana si chiar parca am mai multa energie in zilele cand fac sport decat daca as dormi la fel si nu as face sport

3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Fără somn adânc nu rezolvi nimic. Corpul se reface doar când dormi, și de preferat neîntrerupt, 8-9 ore. Plus de asta încearcă să mergi măcar de 4 ori pe săptămână la sală.

| 1234568807 a răspuns:

Da, trebuie sa faci nani sa fi odihnit la munca

| AnaMaria29999999 a răspuns:

Somnul este foarte important in general, dar mai ales când vrei sa faci o schimbare(fie că vrei sa slăbești sau să pui masa musculară). Totuși, observ că dormi macar 6 ore, ceea ce nu e rău, dar nici ideal. Sa controlezi când te trezești nu poți modifica aparent, dar poate poți să te culci puțin mai devreme. Oricum, da, somnul e important, dar de multe ori corpul "ne arată" care e ritmul lui cel mai bun și de multe ori e mai bine să îl ascultam decât să facem totul "ca la carte". Ascultă-ti corpul, nu neglija odihna și va fi totul ok.