| Ionelionut a întrebat:

Culturisti cunoscuți, nu ineaparat cunoscuti dar foarte musculoși și mari iau steroizi?
Ce vreau să știu este că dacă vreau sa ajung la nivel înalt de culturism trebuie sa iau ineaparat steroizi?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt concursuri cu steroizi si concursuri fara, dar daca vrei mr olympia da, cu steroizi, fara nu ai cum sa fi hulk d-ala. Oricum daca ma intrebi pe mine arata urat rau, ce dreacu va place culturismul asta nu stiu, e o obsesie generala.

| popescuhertz a răspuns:

Nu este necesar să luați steroizi pentru a deveni un culturist de nivel înalt. Steroizii sunt medicamente sintetice care se folosesc pentru a îmbunătăți performanțele fizice și să crească masa musculară. Acestea sunt interzise în competițiile de culturism și pot avea efecte adverse grave asupra sănătății dvs., inclusiv probleme de sănătate mentală, boli de rinichi, probleme cardiace și boli de piele.

Puteți obține rezultate impresionante în culturism prin antrenament regulat și o dietă sănătoasă, fără a fi nevoie să luați steroizi. De fapt, majoritatea culturistilor de înaltă performanță nu folosesc steroizi și obțin rezultate spectaculoase prin muncă dură și disciplină. Este important să vă amintiți că rezultatele variază de la persoană la persoană și că nu există o cale ușoară pentru a obține un corp musculos și puternic.