| AlexSkillz19 a întrebat:

Cum pot sa slabesc la solduri si coapse?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bicicleta, banda, mers pe jos sau cu bicicleta în loc de mașină, exerciții de pe internet dacă nu vrei sa mergi la sala + dieta.

| JUNNKiE47 a răspuns:

Nu poți slăbi într-o singură zonă, grăsimea dispare aproximativ la fel din toate locurile, chiar mai greu din cele specificate de tine, poți porni procesul de slăbire prin deficit caloric + cardio, te mai poți documenta de pe Youtube.

| ONR1R4 a răspuns:

Faci sport du-te la fitnes sau alerga si fa-ti un program de alimentatie sanatos

| xs1der a răspuns:

Salut!
In primul rand, trebuie sa stii ca nu poti slabi doar in anumite zone ale corpului, atunci cand slabesti arzi grasimi de pe intreaga suprafata a corpului si este imposibil sa slabesti doar in anumite zone ale corpului, faptul ca vezi diferente mai mari in alte zone este fiindca fiecare om depoziteaza grasime in unele parti ale corpului (spate, solduri, abdomen, coapse etc.) fata de altele.
Iar pentru a slabi trebuie sa fii in deficit caloric (deci sa tii o dieta care sa nu depaseasca un numar de calorii), acest numar de calorii pentru a slabi il poti gasi tastand pe google "calculator calorii" sau "calculator macronutrienti" sau "calculator slabire" (gasesti tu, este un calculator care iti calculeaza nr de calorii pentru a slabi in functie de anumite formule si raportul greutate actuala - inaltime, dar si in functie de nivelul de activitate zilnic) sau, mai simplu, poti instala aplicatia MyFitnessPal care este moca si acolo iti introduci tu "targeturile" tale. Pe langa dieta, trebuie sa faci cardio, care poate fi in diverse moduri: alergare pe banda/pe afara, mers pe scari, pedalat la bicicleta, exercitii de tip HIIT (High Intensity Interval Training), inot, box etc. sunt extrem de multe de tipuri de cardio nu te limita doar la alergat pe banda pentru ca nu este cel mai eficient, daca ma intrebi pe mine iti recomand exercitiile de tip HIIT care sunt foarte epuizante, chiar si dupa 10 minute si pot fi executate acasa si, in plus, gasesti aplicatii o gramada cu astfel de exercitii. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| xs1der a răspuns (pentru xs1der):

Depoziteaza grasime mai multa* in unele parti ale corpului fata de altele. Scuze, greseala mea.