Întrebare recomandată | Davydd a întrebat:

Cum poti creste mai repede in masa musculara?

16 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Steroizi.

| vocea a răspuns:

Consuma mai multe calorii! Cei care pot consuma mai multe alimente au un avantaj fata de cei care au un apetit mai scazut. Mareste cantitatile de proteine si carbohidrati. Consuma suficienti carbohidrati bogati in amidon (orezul alb, pastele, cartofii, cereale integrale)! Aceasta este una din cele mai bune strategii pentru cresterea in masa musculara si greutate. Carbohidratii ajuta la pomparea apei si a nutrientilor in celulele musculare influentand dezvoltarea masei musculare.
Creste consumul de proteine (peste, pui, vita, curcan, lapte, albus de ou, concentrate proteice)! 2, 2-3 g de proteine/ kg corp in fiecare zi vor fi suficiente pentru promovarea cresterii in masa musculara.
Daca nu consumi mai multe calorii va fi dificil sa adaugi masa musculara indiferent cat de mult te antrenezi.
Consumul de grasimi este si el important pentru sustinerea si producerea de testosteron, calitatea pielii si pentru buna functionare a organismului. De preferat ar fi sa consumi grasimi sanatoase care contin Omega 3: nuci, migdale, seminte de dovleac, ulei de masline, masline, alune etc.

Antreneaza-te corect! Executa exercitii de baza cu bara si cu gantere! Evita exercitiile de izolare si limiteaza exercitiile cardio la maxim de 2 ori pe saptamana cate 15-20 de minute!
Exercitiile de baza libere precum: impins din culcat cu bara, indreptari, genuflexiuni etc. te vor ajuta!
Ridica greutati mari – cheia este sa fortezi muschii in mod continuu si progresiv. Incearca sa cresti greutatile de la un antrenament la altul sau sa cresti intensitatea antrenamentului prin tehnici precum repetarile fortate.
Executa un numar moderat de repetari (6-10). Serii de 5 repetari sau mai putine tind sa construiasca mai mult forta decat masa. Executand serii de 10 repetari nu vei ajunge la epuizare musculara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Dave, uite niste elemente vitale :

1.Vezi ce tip somatic esti : ectomorf, endomorf sau mezomorf.
Gasesti pe google detaliile de care ai nevoie sa iti dai seama.
2.Cauta un antrenament corespunzator tipului tau somatic.
3.Cauta nutritia necesara tipului tau somatic, iar asta o gasesti foarte usor tot pe google.
4.Cand faci exercitiile, fa-le corect, nu te fura singur, mai bine faci unul corect decat 5 incorecte, nu te ajuta sa pui masa si iti strica postura.

PS: Poti folosi anumite suplimente alimentare ca sa accelereze cresterea musculara, nu iti recomand steroizi pentru ca am cunostinte care au patit lucruri grave din cauza lor.Nu intelege gresit, poti sa folosesti, dar sunt riscuri foarte mari si o sa regreti daca o sa se intample ceva grav.
Iti recomand sa mergi la un nutritionist si sa vezi care este maximul tau de proteine pe care poti sa il asimilezi, ca sa nu bagi mai multe sa ai probleme cu fiicatul dupa aia.
Inainte de antrenament sa nu sari niciodata peste incalzire, dar asta stii probabil deja.Iar legat de nutritionist, mergi o data si stii sigur care e treaba, nu trebuie sa ramai fara dieros in buzunar, te duci o data si macar stii ce ai de facut.

Iti doresc multa bafta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dineros*

Răspuns utilizator avertizat
| presus a răspuns:

Mananca bine, odihneste-te destul, fa-ti un antrenament bun, hidrateaza-te corespunzator, trage tare.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Nu e bine sa cresti repede.

| ubox7007 a răspuns:

Steroizi, recomand dianabol, nu am testat, dar am auzit ca e ok un ciclu sa faci...

| ubox7007 a răspuns (pentru ubox7007):

Acuma, nu ma intelege gresit, asa cresti mai repede in masa musculara, dar ai grija cu ficatu... Sau poti sa mananci sanatos, sa-ti iei macronutrienti din mancare si sa faci sport cu cap, adica forma corecta si sa simti muschiul "stors" de energie + perioade de recuperare/odihna, cum vrei sa-i spui.

| Kiki20098 a răspuns:

Consuma mai multe calorii!
(orezul alb, pastele, cartofii, cereale integrale

Antreneaza-te corect! Executa exercitii de baza cu bara si cu gantere! Evita exercitiile de izolare si limiteaza exercitiile cardio la maxim de 2 ori pe saptamana cate 15-20 de minute!
Exercitiile de baza libere precum: impins din culcat cu bara, indreptari, genuflexiuni etc. te vor ajuta!
Ridica greutati mari – cheia este sa fortezi muschii in mod continuu si progresiv. Incearca sa cresti greutatile de la un antrenament la altul sau sa cresti intensitatea antrenamentului prin tehnici precum repetarile fortate.

Odihneste-te

Adauga suplimente la dieta ta! Administrarea unui gainer si a unui concetrat proteic din zer este un mod sigur si eficient de a te asigura ca iei proteine in cantitate suficienta in fiecare zi. Creatina, glutamina si un complex de vitamine si minerale sunt, de asemenea, recomandate. Poti administra si oxid nitric, ZMA, ulei de peste, ulei de in etc

Sper ca vei creste in masa musculara, SUCCES!

| forlucky a răspuns:

Iti recomand o alimentatie bogata in proteine si foart mult antrenament. Nu iti recomand steroizi sau alte minuni, dar pentru un plus de rezistenta la sala iti sugerez creatina.

| Qwwww a răspuns:

Mâncând minim 5 mese pe zi antrenându-te, dormind minim 8 ore pe noapte și consumând suplimente.

| vafurferudinfatablocului2007 a răspuns:

Steroizi + Xanax + niste pastile Molly ajuta.

| AlexaMoltez a răspuns:

Steroizi

| doodieyu a răspuns:

Mananca multe proteine(aici nu ma refer doar la carne) ci si la mazare, fasole, tofu, naut, linte. Incearca sa eviti grasimile (ex: carnea grasa, laptele gras, mancarea cu mult ulei)
Fa exercitii fizice atat cario, cat si de forta.

| Sabina_Andra_1995 a răspuns:

Trebuie sa mergi la o sala...cu un bun antrenor...biceps..sa lucrezi mult! daca vrei in detaliat vorbeste cu cineva specializat. ori cauta pe net(iti recomand sa cauti in engleza ) funda?

Întrebări similare