| wqreqwfsaddwqa a întrebat:

Cum sa fac muschi mai repede fara sa iau ceva?

Răspuns Câştigător
| andrei690 a răspuns:

Salut! E nevoie de multa munca pentru a face muschi. Mergi la sala sau fa ti un program dar ai grija sa te ti de treaba!winking

22 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună, Alexandru.

Din păcate muşchii nu se obţin atât de uşor. Este nevoie de multă muncă, timp liber şi răbdare. Răbdarea este cea mai importantă. Să nu te aştepţi la rezultate miraculoase în două-trei luni. Tot ce trebuie să faci este să mergi la sală şi să-ţi faci un program. Pentru început, trebuie să vorbeşti cu antrenorul de acolo, să te ajute să-ţi organizezi programul în funcţie de părţile corpului pe care doreşti să le dezvolţi.

Mult succes!

| Cosmin86 a răspuns:

1. invata sa mananci ( 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati, nu ciorbe si mancare gatita )

2. invata sa te antrenezi, un program dur cu greutati mari si repetari putine, exercitii de baza insotite de cele de izolare ( evident LA SALA )

Si fa doar cele mai bune exercitii : impins culcat, presa militara, tractiuni, indreptari, genuflexiuni cu haltera pe umeri, flexii/extensii pentru picioare si brate, ramat, mersul fermierului, flotari la paralele

| UnOmModest a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu poate face un program dur de prima data, este incepator, el nici macar nu a trecut de faza cu flotarile si tu vrei sa practice un astfel de program cu greutati de 2 ori cat el.
Hei nu te supara pe mine, dar prima si prima data ar trebui sa se limiteze la exercitiile fizice, de la cele usoare pana la cele mai grele, iar abia apoi se poate apuca de sala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru UnOmModest):

Intrebarea era cum se fac muschii mai repede si i-am raspuns strict pe intrebare

nu a dat detalii despre el sau experienta lui, ca sa-i dau un sfat personalizat, asa ca i-am dat un sfat general

| UnOmModest a răspuns (pentru Cosmin86):

Si in legatura cu preferinta lui de a face muschii cat mai repede, tu il crezi?
Hai acum pe bune, nimeni nu a reusit sa obtina corpul mult visat in doar doua saptamani sau o luna, hai maxim 3.
Asa la rezistenta pe care o are(acum fara suparare dar mi-am dat seama din intrebare ca este incepator), daca va merge la sala si va urma acel program pe care tu i l-ai recomandat, se va supra antrena si plus de asta se va forta foarte foarte mult.
Macar nu i-ai spus sa inceapa antrenamentul cu gantere potrivite pentru el, l-ai sfatuit sa incerce cu cele mai grele, iar daca va urma programul acela extrem de acum cu timpul va deveni o leguma.
Nu am spus ca nu trebuie sa incerce acel program niciodata, dar dupa ce prinde rezistenta, adica dupa ce simte el ca e pregatit, o poate face, dupa cateva luni sau un an poate merge la sala, dar nu sa traga ca o ''gorila''.
Sti, si nu doar sala conteaza daca vrei sa ai un corp bine definit si sanatos, trebuie sa faci multa miscare in aer liber si intens, acum ca e vara poate practica innotul si daca nu stie invata.
O zi buna!

| presus a răspuns:

Buna, eu iti recomand sa faci sala... in cel putin 3 luni o sa vezi diferenta. Este un sport si in plus o sa-ti intaresti oasele, muschii ..etc. Sper ca te-am ajutat.

Răspuns utilizator avertizat
| TheDarkQeen13 a răspuns:

Sa mergi la sala...

| sparky34 a răspuns:

Muschii nu se pot face repede fara sa iei prostii de alea de steroizi sau mai stiu eu ce. Du-te la sala si fa treptat.

| xAke a răspuns:

1. Mananci foarte multe fructe si legume
2. Faci foarte mult sport (sala)

| Cosmin86 a răspuns (pentru xAke):

Cu fructe si legume vrei sa pui muschi?

apuca-te de sah

| UnOmModest a răspuns (pentru Cosmin86):

Hei, scuza-ma dar nu am spus ca muschii se fac doar cu fruce si legume, trebuie sa aiba o alimentatie foarte buna, dar prima si prima data trebuie sa se definesca prin exercitii fizice, pentru a prinde rezistenta.
Si cand spun asta, nu spun sa faca doar 10 flotari pe zi si sa alerge 5 m, nu!, trebuie sa isi stabileasca un program zilnic, care va consta in floatri, abdomene, tractiuni, genoflexiuni, si multa multa alergare, dimineata este cel mai recomandat, fara a mai pierde noptile aiurea, va avansa treptat de la exerciti normale la cele avansate.
Si bine inteles ca exercitile le va practica intr-un numar mare, doar nu ai vrea sa faca 10 abdomene si 2 flotari pe zi, nu?
Sper ca te-am lamurit.

| Cosmin86 a răspuns (pentru UnOmModest):

Termina cu "program zilnic", muschii se dezvolta in zilele de pauza.

| Knife00 a răspuns:

Parca esti frate-miu mai mic, cand vede o jucarie si o vrea zice : " O vreau acum, acum, acum. " oh go on Muschii se fac in ani si ani de munca, nu in 3 zile. Daca tot vrei repede, da-i o fuga pana la medicu de familie si umfla-te cu steroizi. Nu ti-as recomanda. Succes!

| mariuswox a răspuns:

Muschi nu se fac repede este un proces lung si lent!
Mergi la sala daca vrei sa-i faci incet si bine daca vrei sa-i faci repede ia creatina
http://www.megaproteine.ro/D-Creatina/?gclid=CJu7oJi-y7gCFQJd3godFGIAfg

| Cosmin86 a răspuns (pentru mariuswox):

Si cu creatina tot lent ii faci, eu in perioada de masa iau creatina inainte de antrenament, concentrat proteic + glutamina dupa si caseina seara inainte de culcare

Si tot dureaza ANI de zile pana obtin ceva ca lumea

| wqreqwfsaddwqa explică:

Am 7 luni de sala se cunoaste binisor dar in cat timp se v-a cunoaste bine? Sunt ectomorf multi spun ca arat bine dar eu nu prea vad asta

| дηÐяЄүßя؃ℓØ a răspuns:

Eu iti recomand sa te apuci de sala sau ii poti face si acasa, dar rezultatele vor aparea mai greu. Pentru inceput fa flotari, genoflexiuni, tractiuni, abdomene etc. Consuma alimente care contin proteine si carbohidrati. Obisnuieste-te sa mananci mai mult ca inainte adica 5 sau 4 mese pe azi.

| rocky96 a răspuns:

Fa in fiecare zii flotatari, tractiuni, abdomene etc. si mananca foarte bine, in special carne.

| Cosmin86 a răspuns (pentru rocky96):

Serios? in fiecare zi faci muschi?

pai muschii se dezvolta in zilele de pauza, NU cand tragi.

Esti doar un copil mic, nu?

| Oly_Nikuu_1994 a răspuns:

Cu aparate pentru electrostimulare! Eu il folosesc si se vad progrese de la o saptamana la altawinking

| Andrei_Mireuta_1999 a răspuns:

Buna, nici eu nu sunt prea mare expert la sala, dar am tras cred ca 3 luni acasa. ai nevoie de un program, si de mancare mai sanatoasa cu mia multe proteine carbohidrati si glucide, Eu am inceput prin cateva flotari si genoflectiuni, dar si abdomene. Cu timpul (cam 2 saptamani ) flotarile nu mai sunt mare lucru, nici genofleciunile, cand deja te simti pregatit pentru gantere si haltere poti sa incepi dar trebuie sa le faci in serii ( de ex sa faci : 20 -25-30-30-25-20 de repetari pentru fiecare i se pare o prostie sa tragi ca prostu pana nu mai poti ridica haltera de jos, si tragand asa ca prostu fara o incalzire buna poti face o intindere musculara si stai pe tusa 1-2 saptamani pana ce iti trece. Deci daca vrei sa faci muschi iti trebuie timp, rabdare si sa fii contient ca nu poti obtine rezulatele dorite din 1-2-3 de sala... \trebuie sa faci cat mai mult si dupa parerea mea in fiecare zi, pentru ca muschii se vor incorda din ce in ce mai tare si vor creste... facand pausa o si doua mushiul se va relexa si va trebui sa o iei de unde ai ramas (parerea mea)

Întrebări similare