anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum să scap de burtă? Am doar puțină grăsime în zona abodomenului și vreau să o dau jos. Încerc să am grijă la alimentație și sa beau multă apă? Ce exerciții îmi recomandați? De alergat nu am unde. sad
Funda!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sprinturile ard cel mai bine grasime abdominala

Răspuns utilizator avertizat
| InstructorulTauDeFitness a răspuns:

De obicei orice mod de antrenament si ulterior rezultatul acestuia depind de cativa factori: ce tip somatic esti, ce program zilnic ai, ce alimente consumi etc. Totusi sunt cateva raspunsuri generale care te pot ajuta si fara aceste criterii.
Deci, cei mai multi se sperie cand aud cuvantul "dieta" deoarece mass-media are obiceiul de a eticheta dieta ceva scump, cu mancaruri gatite in nu stiu ce stil si cu ingrediente aduse de pe nu stiu eu ce continent.
Scapa de aceste ganduri, fie ca esti majora, cu loc de munca, cu familie sau chiar in clasa a 9-a si vrei sa arati bine, poti sa te alimentezi ieftin fara sa faci ecuatii complicate si nu uita micul dejun e cel mai important indiferent ca vrei sa slabesti sau sa te ingrasi.
Ceva ce zic aproape la toata lumea: renunta la alcool, renunta la tigari, renunta la dulciuri si zahar, renunta doar partial la mancarurile grase( chiar daca slabesti organismul tau are nevoie de lipide sa functioneze normal). Bea multa apa, intre 2, 5-4 litri de apa pe zi, chiar daca se pare mult si mergi un pic mai des la baie, vei fii mereu hidratata iar partile pozitive se vor arata in cateva saptamani( de ex: scapi de foarte multe cosuri). Lasa petrecerile si noptile pierdute cu prietenii.
Ca sa slabesti nu ai nevoie obligatoriu de alergat, poti de exemplu sa sari coarda. Indiferent daca esti fata sau baiat, flotarile, genoflexiunile, abdoemenele si tractiunile nu ar trebui sa lipseasca din antrenamentul nimanui, nu doar ca sunt eficiente cand vrei sa fii in forma dar nu iti pune nici sanatatea in pericol. Nu trebuie neaparat sa alergi, grasimea functioneaza ca si motorina la masina, daca depui efort corpul va arde grasime ca sa genereze energie, cu cat depui mai mult efort cu atat are nevoie de mai multa energie (grasime).
Uite niste exercitii cu care vei fii si in forma si poti si slabi. Poti incerca niste "coreene", stai in picioare, faci 10 flotari, 10 genoflexiuni si 10 abdomene, apoi 9 flotari, 9 genoflexiuni si 9 abdomene, apoi 8 flotari, 8 genoflexiuni... si tot asa pana la 1. Sa nu iei deloc pauza pana nu ajung la 1, trebuie sa faci in continuu. Dupa ce ai terminat iei 5 minute pauza si incepi din nou la fel doar ca incepi de la 1 si te duci in sus pana la 10. Poti sa faci cate runde vrei. Incalzestete inainte de antrenament si intinde toti muschii dupa ce termini.

| Andreea11989 a răspuns:

Buna, ai putea sa incerci cateva sedinte de Xbody, iar daca esti din Bucuresti iti recomand sala aceasta: http://www.tome.ro/

| Jwan27 a răspuns:

Burta in general se scapa prin diete si mai putin prin exercitii. Ideea e ca nu orice dieta este miraculoasa scapare ci o dieta care iti va favoriza dezvoltarea musculara in acelasi timp, indiferent daca esti fata sau baiat. Nimanui nu le plac oamenii "piele si os". Trebuie sa consumi alimente care nu contin multe lipide. Spre exemplu omletele facute in ulei de masline, iaurturile, migdalele, carnea de pui sau somonul sunt alimente excelente pentru a echilibra lucrurile. De asemenea exercitiile pe care ti le-as recomanda ar fi abdomenele, 10 minute pe bicicleta eliptica si atingerea calcaielor din culcat.

Sper ca te-am ajutat sa-ti arati frumoasa silueta!