| Minge707 a întrebat:

Daca fac exercitii pentru gambe. abdomen, piept etc. Sa le fac pe toate intr-o zi sau sa am o zi anume pentru fiecare?

6 răspunsuri:
| aida009 a răspuns:

Fa-le pe toate intr-o zi. Si la orele de aerobic se fac toate intr-o ora. Nu exista ora de aerobic pentru o anumita parte a corpului. Asadar, e mai bine sa le faci pe toate intr-o zi. big grin

| PrunaPătrată a răspuns (pentru aida009):

Leaga-te de calorifer prietene, sper din suflet ca ai scris acest mesaj in sens ironic, daca nu e asa, eu te rog sa te opresti din a mai da sfaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac sala de aproximativ 2 ani.Programul meu este impartit pe zile.Luni biceps triceps Marti-Spate trapez Joi-Piept umeri Vineri-Picioare.Nu le fa pe toate intr-o zi pentru ca este o prostie totala.Fa-ti un program strict si respectal. Eventual vorbeste cu cine care are mai multa experienta in domeniu

| PrunaPătrată a răspuns:

Depinde cum ai tu timp, eu practic culturism de aproape 5 luni si am grupele musculare impartite pe zile deoarece sunt elev si am destul timp liber.Iti recomand sa le imparti si tu pe zile daca ai timp, aici ma refer intr-o zi sa faci picioare, in alta zi sa faci abdomen, in alta zi sa faci piept si asa mai departe. Daca nu ai timp, sa zicem ca esti adult si muncesti, exista antrenamentele full-body care consta in antrenarea tuturor grupelor musculare intr-o singura zi si o data pe saptamana, dar dezavantajul acestora este ca nu sunt la fel de eficiente precum cele impartite pe zile.

| s3bycu a răspuns:

Depinde de obiectivul tau. Daca vrei sa-ti dezvolti acele grupe musculare mentionate cat mai mult poti sa faci antrenament disociat (o zi abdomen, o zi piept...). Daca vrei sa-ti accelerezi metabolismul ca sa slabesti poti sa faci toate in aceeasi zi sub forma de circuit. Un avantaj al acestui mod de antrenament este si o mai buna pompare a musculatrurii. Pentru mai multe poti vizita blogul meu: http://www.cirdeiusebastian.wordpress.com Multa bafta!;)

| biju0104 a răspuns:

Fa-le pe rand