| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

De ce credeți in opinia voastra ca omul de afaceri Ion Țiriac nu investește niciun ban la DINAMO? Deși are potenta mare financiara fata de fanii din DDB? Deși s- a declarat de mai multe ori un suporter Înfocat al câinilor roșii?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar Becali de ce este jignit, înjurat ca învestește banii in steaua?
Vezi de ce nu se baga, pentru ca suporteri nu vor patroni iar jucători sa joace gratis cică din pasiune, nu înțeleg ăștia ca fără banii nu exista fotbal, in România orice patron =hot, orice vrei sa faci ești pus la perete, de asta nu merge nimic, daca Becali creste jucători si le vinde de ce este jignit? E o afacere si asta, toți vor să bage banii ca ii cade din cer, de ce sa bagi banii doar de dragul de a baga ca si Nicoliță, cu ce s-a ales cu nimic

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru că omul știe în ce sa bage banii

| Drimmero a răspuns:

Nu mai risca nimeni sa investeasca in fotbalul romanesc, fotbalul e o afacere cu dus in intors, ori te imbogatesti, ori saracesti, nu exista alternative si de multe ori esti nevoit sa recurgi si la manevre pentru care vei ajunge la bulau, e om batran, nu si-ar permite sa isi faca probleme acum in ultimii ani de viata.
Dinamo e o echipa mare, ca a ajuns o epava de echipa e alta mancare de peste insa ramane un club urias al Europei de est, presiunea la un astfel de club este uriasa, e un club cu multi suporteri patimasi, fanii nu mai au rabdare, vor performanta, au stat atatia ani in mediocritate, plus de asta ca echipa are probleme financiare, datorii milioane de euro pe care Tiriac mai mult ca sigur n-ar vrea sa le achite, deci s-ar baga inutil in probleme pe care la batranete nu le-ar face fata cu brio, sa nu zic de amenzile pe care clubul, adica Tiriac le-ar plati de pe urma suporterilor de la meciuri daca arunca cu petarde, toate astea sunt detalii pe care l-ar face si pe unul ca Tiriac sa nu se bage in fotbalul romanesc, dinamo e aproape in faliment.

| gabicoo a răspuns:

Pentru că e un bun om de afaceri!

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

+
Cu salariile lunare a trei împiedicați de la Dinamo o arde pe Cruduța de câte ori vrea el timp de jumătate de an!

| timidu89 a răspuns (pentru gabicoo):

Gratis nu poate? Nila Costea o lovea moca laughing pe când ea se prostitua

| gabicoo a răspuns (pentru timidu89):

Cu Nilă e plăcere, cu Țiriac e afaceri!

Răspuns utilizator avertizat