| AlexCraiova a întrebat:

Deci eu fac judo de 4 ani aprox m-am mutat la o scoala cu prog sportiv si am constatat ca imi place mai mult scrima decat judo si vreau sa ma mut la scrima dar mama nu e prea de acord... nu stiu ce sa fac pana la urma e alegera mea nu? zice ca colegi mei practica scrima de ceva ani si eu trebuie sa o iau de la 0 pe min enu ma intereseaza acest lucru. Astept pareri

Răspuns Câştigător
| Owakey a răspuns:

Bună!

Dacă i-ai spus mamei tale părerea ta sinceră şi ea a refuzat, atunci încearcă să vorbeşti cu tatăl tău. Dacă nu e prin preajmă, atunci mai încearcă odată cu mama ta, până la urmă, cum ai spus şi tu, e viaţa ta şi faci ce-ţi place. Fă un discurs pentru mama ta ca să o impresionezi, nu are cum să zică nu, doar eşti fiul ei şi te susţine în orice vei face.

Baftă!

| AlexCraiova explică (pentru Owakey):

Multumesc pentru raspuns big grin

3 răspunsuri:
| Akihito a răspuns:

Linguseseo mah spuinei ca o iebesti si din astea
siii...cati ani ai?

| ArTistuL a răspuns:

Salut alex eu iti recomand sa ramai la judo deoarece daca intalnesti pe cineva pe strada dubios poti sa te feresti deoarece ai invatat 4 ani de judo dar daca faci scrima asta cu ce o sa te ajute? o sa scoti "sabia" pe care n-o ai la tine sa-l bati eu zic ca judo e cel mi potrivit, ba chiar vreau si eu sa practic acest sport, stie cineva o scoala in braila/Galati?