| Dalmore a întrebat:

Este fotbalul o arta neinteleasa?

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dalmore):

Exista si o mică diferenta, fotbalul îl intelege, fizica nu.
N-am nimic cu cei care se uita la meciuri.Toti ne pierdem timpul intr-un fel sau altul.Fotbal sau telenovele, tot aia e.Nu-i pasa nimănui.Problema apare când începi sa ai org.asme când îți imaginezi o minge.

| syd a răspuns:

­­­sa fiu sincer, trebuie sa ai un iq foarte ridicat ca sa intelegi fotbalul. jocul e extrem de subtil, si fara o cunoastere profunda a acestuia, majoritatea fazelor vor trece neobservate pe langa spectatorul de rand. de asemenea, filosofia fiecarui jucator se rasfrange asupra stilului sau de joc - spre exemplu, messi se inspira puternic din nihilismul german. fanii inteleg lucrurile astea; ei au capacitatea intelectuala sa aprecieze cu adevarat profunzimea fotbalului si sa realizeze ca nu e doar un sport - e un stil de viata. in consecinta, oamenii care dispretuiesc fotbalul sunt intr-adevar idioti - desigur ca ei nu ar putea aprecia, de exemplu, umorul din replica existentiala a lui hagi "viata e frumoasa, dar merita traita", care este ea insasi o trimitere criptica la romanul ciuma al francezului camus. surad chiar acum cand imi imaginez unul dintre naivii astia perplexati ramanand cu gura cascata in fata ecranului de televizor, in timp ce geniul lui cristiano ronaldo se desfasoara in fata lor. ce prosti­.­. mi-e mila de ei laughing

si da, ca tot veni vorba, am un tatuaj cu echipa mea preferata. si nu, nu poti sa-l vezi. e doar pentru ochii domnisoarelor - si chiar si ele trebuie sa demonstreze ca sunt in marja a 5 puncte de iq fata de al meu (de preferat, in jos) in prealabil. nimic personal copile cool

| Thecurious a răspuns:

Fotbalul este, un sport, cred, cel mai preferat din lume.
Nu este incadrat in domeniul artelor : pictura, muzica, poezia, sculptura, cinematografia /actoria.
Sportul e, un spectacol, jucat dupa reguli simple pe care toata lumea sanatoasa psihic le poate intelege.
Nu pot deslusi sensul expresiei "arta neinteleasa ".
Nu cred ca poti compara fotbalul cu pictura moderna, care e mai putin inteleasa de publicul larg.

| Dalmore explică (pentru Thecurious):

Drimmero vorbește despre acest sport de parcă ar fi ceva de neînțeles, un soi de fizica rafinată, doar pentru minti luminate. Cred că oricine poate înțelege fotbalul din 3 click-uri pe google, oricât de complex ar fi ca sport, e doar sport, nu vreo disciplina academica neaccesibila oricui.

| Drimmero a răspuns (pentru syd):

Ai incercat tu, dar nu ti-a iesit trolling-ul,, mai baga inca o fisa.

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

Daca inca îmi răspunzi, înseamnă că merge destul de bine.

| RobertMoon a răspuns:

Fotbalul a devenit o afacere de mult timp, arta neinteleasa nu are cum sa fie.

| Drimmero a răspuns (pentru Dalmore):

Si totusi nu-l intelege toata lumea, ba chiar se gasesc idioti care sa judece tot fenomenul si toti oamenii implicati din el.

In fine, doar delirezi si esti imatura, propun sa stergi intrebarea si sa se incheie circoteca, uneori nu am energie pentru toti.

P.S Sa nu faci o obsesie pentru mine!

| Dalmore explică (pentru Drimmero):

L-ar înțelege oricine ar fi interesat de o pătrățică verde pe care aleargă niste buline colorate dintr-o parte în alta. Dacă nu prezintă interes, nu înseamnă că e fizica cuantica. Exista sporturi nobile, care transmit mult mai multe, dar fiecare cu nivelul lui. Nu meriti obsesie, tu te-ai băgat în seamă, eu doar ți-am făcut pe plac și ți-am dat atenția pe care ai cerșit-o.

Răspuns utilizator avertizat
| syd a răspuns (pentru Drimmero):

­­­mai bag'nco fisa ca la aparate
vad rosu in fata ochilor - 777
trrrr ts k­a ts k­­a ts

| Clorox a răspuns:

E ceva frumos cand vezi cromatica dintre echipe, cand vezi un teren care arata bine, cand etc...
Pe mine ma fascineaza puterea cu care lovesc unii jucatori, chiar e impresiv.
As zice ca este o arta neinteleasa, acum depinde de fiecare.

| 1231242 a răspuns:

Dacă te referi la cel jucat la nivel amatoricesc, sincer vezi doar prostănaci, cel de nivel profesionist este greu, iar fotabalul este unul dintre cele mai agresive sporturi.

| RAY a răspuns:

E un sport atat

| 0k8 a răspuns:

Daca prin arta intelegi aruncat scaune in jandarmi si petarzi in echipa adversa da