| SadBoyForever a întrebat:

Este Germania cea mai tare la fotbal intercluburi din moment ce finala ligii campionilor se joaca intre bayern si dortmund?

Cum comentati macelul administrat de bavarezi celor de la barcelona in ambele meciuri (7-0 la general)?
Si inca ceva: bayernul a ajuns la a 3 a finala in ultimele patru sezoane insa chiar si asa le-a pierdut pe precedentele din 2010 si 2012. Credeti ca vor avea ghinionul de a pierde si anul acesta finala, sau dortmund nu are nici-o sansa in fata bavarezilor?

Răspuns Câştigător
| LonelyLoner92 a răspuns:

Bayern a meritat sa castige liga, in timp ce dortmund a avut un sezon surprinzator de bun, insa era de asteptat sa piarda in fata bavarezilor in finala ligii

14 răspunsuri:
| CalinPop a răspuns:

1. Nu e, au avut noroc ambele echipe, Dortmund putea sa ia 4-0, iar Bayern a avut noroc cu arbitri.
2.3 goluri date gratis, moralul la pamant dupa golul de 1 la 0 pe camp nou, normal era 1, 2-0 pentru Bayern nu 7!
3. Sa speram ca o sa piarda cu 4-0!

| NicolasAn a răspuns (pentru CalinPop):

Noroc? laughing) inseamna ca stii mult fotbal daca ai spus ca au avut noroc echipe

| SadBoyForever explică (pentru CalinPop):

Frustr@tule laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In momentul de fata fotbalul practicat de Bayern si Borussia e peste celelalte echipe. De castigat, nu stiu cine va castiga dar eu sper sa bata Bayern.

Caline, tu gandesti? Cum sa aiba noroc? Tu ai vazut meciurile? Bayern a avut noroc cu arbitrii? In tur au avut 2 penalty-uri neacordate.iar Dortmund putea sa ia 4-0 dar nu a luat, in schimb a luat Realul 4 de la ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câţi cretini au orgasm că a pierdut Barcelona. rolling on the floor Încă o dovadă că această echipă a Barcelonei va rămâne în istorie şi se va vorbi mult despre ea încă 50 de ani de acum încolo.

În rest, tu ai mai pus o întrebare pe aici în care păreai un docil cititor al " prostsportului ", acum cu " măcelul " ai şi confirmat-o. Ceea ce mulţi cretini(inclusiv cei din mass-media) nu înţeleg, este că e vorba de Bayern, Bayern Munchen. Nu e vorba de Malaga, Napoli sau Rapid. Este vorba de una dintre cele mai mari echipe din lume: Bayern Munchen. Că au avut spaniolii(Barcelona, mai exact) meciuri în care a dominat echipele germane, asta nu schimbă cu nimic faptul că Bayern este Bayern. Da, Bayern a dominat ambele meciuri. Da, a meritat din plin victoriile. Da, merită să câştige finala.

| SadBoyForever explică (pentru anonim_4396):

Eu vreau ca bayern sa castige finala cu dortmund si chiar daca este una din cele mai ''mari'' echipe din lume, aminteste-ti ca bayernul a pierdut in mod incredibil dou@ finale in 1999 cu manchester utd cand a condus pana in final, iar in prelungiri united a intors rezultatul si in 2010 si nu cred ca baternfc care este unul ''dintre cele mai mari echipe din lume'' era de aceeasi valoare cu inter care i-a invins cu 2-0 si inceteaza cu jignirile ca in realitate nu cred ca ai avea curaj sa zici altor utilizatori ca sunt''cr3tini'', esti penibil, pustanule, maturizeaza-te.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SadBoyForever):

" Maturule ", eu doar te-am sfătuit să nu mai foloseşti expresii luate de pe pro(st)sport că o dai mult în penibil şi ajungi ca Horia Ivanovici. Faptul că Bayern a pierdut multe finale de Champions League nu-i scade din valoare şi renume. Pentru a ajunge în acele finale, ar trebui să te gândeşti că au eliminat o grămadă de echipe foarte bune. Bayern a fost, este şi va fi mereu peste Inter, doar că în acea finală a fost vorba de Mourinho, care şi-a mobilizat anumiţi jucători şi în rest a închis foarte bine.

Cât despre aşa-zisele " jigniri " de care mă acuzi... N-am jignit pe nimeni cu nimic, doar am constatat cât de fericiţi sunt unii frustraţi şi te-am sfătuit pe tine să nu mai foloseşti termeni precum " măcel " când vine vorba de un meci de fotbal(mai ales unul de calibrul ăsta).

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie sa il insulti tu un pustan penibil, in primul rand ai avea tupeul de a spune chestia asta si mie oare?
Te crezi smecher ca l-ai jignit in mod virtual, vezi poate te raportez

| anonim_4396 a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Ţi se pare ţie că am jignit vreun utilizator al acestui site? Am zis doar câţi cretini se bucură de victoria Bayernului, dar n-am specificat că acei cretini ar fi utilizatori ai TPU. În schimb, şi tu, şi ălălalt, m-aţi făcut direct "puştan penibil", ceea ce este o jignire. Pentru a exista un "prim rând", n-are trebui să existe şi un "al doilea rând"? laughing Şi da, ţi-aş spune şi ţie aceleaşi chestii pe care i le-am spus lui dacă m-ai întreba, indiferent că ai face-o în viaţa reală sau pe un site. Raportează-mă în voie, fiu al bunei credinţe, te vei alătura unei largi liste de utilizatori care fac deja asta. Baftă!

| AdrianaBacescu a răspuns:

Intreaba asta e din anul trecut, din mai, iar cand Dortmund lui Klopp era mai altfel

| asasaasa a răspuns:

Nemtii au crescut si cresc constant, au al 2 lea numar de spectatori din lume dupa nfl in jur de 45 000 pe meci, iar ce se intampla acum e ceva care tine din 2010 si va mai tine cativa ani, acolo se munceste, finala e cu dus si intors, parca as vrea sa ia borussia asa poate i ar ajuta pe viitor sa mai fie un club mare in ger pe langa bayern

| XperimentX a răspuns:

Germania este cea mai buna tara la cluburi si Spania cea mai buna la Mondiale

| Radu_Hariga_1988 a răspuns:

Nu ii mai opreste nici darcu` pe astia!

| Bobydo a răspuns:

Acum,dupa ce am vazut, dupa ce fotbal am vazut ca joaca Dortmund si Bayern, fotbalul german ajunge in sfarsit la nivelul la care ar trebui normal sa fie.Germanii astia joaca cu o pasiune si cu o seriozitate imensa.Na-ti vazut ca Robben nici macar n-a bagat pasare ca va fi vandut in vara asta? A jucat, a dat gol si eu sper sa nu plece pentru ca e un jucator care intelege foarte bine tactica Bayern-ului.Ce tot aveti cu norocul nemtilor? Bravo lor ca au reusit sa incheie aceasta suprematie a Barcelonei.A facut piticul ala Messi ceva in teren? Nu! In ceea ce priveste meciul dintre Dortmund si Bayern, eu zic ca Bayern va castiga deoarece ar fi culmea sortii sa piarda inca o finala de CL dupa ce a muncit atat sa ajunga la nivelul asta si mai ales la cati bani a bagat Bayern in fotbal.Da voi stiti ca Dortmund a primit in 2005 2 milioane de euro, ca sa isi plateasca salariile jucatorilor, chiar de la Bayern? Parerea mea este ca Bayern este peste Dortmund si a aratat asta si in campionatul Germaniei deci nu cred ca va mai pierde finala si anul acesta.Bafta multa si sa dea Domnul sa castige Bayern finala.