| SadBoyForever a întrebat:

Bayern a spulberat barcelona cu 4-0 eu am urmarit meciul si sunt de parere ca bayern nu are cum sa nu castige liga campionilor sezonul acesta, voi cum comentati acest rezultat si inca ceva: ce parere aveti de faptul ca bayern a ajuns la a 3 a finala in ultimele patru sezoane dar chiar si asa nu au reusit sa castige liga campionilor. Este vorba de ghinion sau pur si simplu adversarul din acele finale, inter(2010) si chelsea(2012) au fost pur si simplu prea puternice? Credeti ca vor trece de real in finala acestei editii cei de la bayern sau nu?

Răspuns Câştigător
| LonelyLoner92 a răspuns:

Bayern a zdrobit barcelona si a meritat sa castige si finala in cele din urma, bravo lor.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cred ca bayern va castiga anul asta, bine si anul trecut puteau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam multe aberaţii în cele spuse de tine. În primul rând, de unde ştii tu că Bayern o va înfrunta pe Real în finală, având în vedere că nu s-a jucat nici măcar meciul tur din a doua semifinală, dintre Borussia şi Real? În al doilea rând, Bayern nu a " spulberat " Barcelona aseară. Cel mult a dominat. La ce desfăşurare a avut meciul trebuie să fii puţin nebun să spui că Barcelona a fost strivită, iar diferenţa de 4 goluri, având în vedere că e vorba de Bayern care juca acasă, este una firească.

Cât despre finale, Inter şi Chelsea nu au fost, nu sunt şi nici nu vor fi vreodată mai bune decât Bayern. Au avut noroc în meciurile din finală, ambele echipe... ba de o delăsare a jucătorilor lui Bayern, ba de arbitraje idioate, etc.

Cu toate că am zis încă după meciul retur dintre Manchester şi Real, că cea din urmă va câştiga UCL anul ăsta(afirmaţie pe care încă mi-o asum), consider că Bayern, mai mult ca niciodată(în ultimii ani), merită acest trofeu.

| SadBoyForever explică (pentru anonim_4396):

Deci, esti ofticos laughing, tu chiar mai crezi ca mai are b@rcelona sanse sa rastoarne acest 0-4, si sa se califice, pai totusi nu are cum sa fie rasturnata aceasta diferenta ca doar nu bate barca in retur cu cinci goluri pe bayern deci finala va fi bayern vs dortmund, cat despre real nu pricep de ce ii ridici in slavi ca nu au mai cucerit liga campionilor din 2002, deci nu prea le ai cu fotbalul, mai mult aberezi baiatule, in fine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SadBoyForever):

Ah, deci eu aberez? laughing Frate... Chiar nu am de ce să mă oftic, având în vedere că sunt fan Bayern Munchen, doar am spus, au câştigat pe merit, au meritat din plin victoria(de unde ai putut tu deduce că sunt ofticos, doar creieraşul tău poate să ştie). Cât despre Real, nu-i ridic eu în slăvi, te-ai ocupat tu destul de bine de treaba asta spunând în întrebare " Credeti ca vor trece de real in finala acestei editii cei de la bayern sau nu? ". Singurul motiv pentru care am zis că şansele cele mai mari la UCL anul ăsta la are Real a fost Mourinho, dar se pare că nu e " cel mai bun antrenor al tuturor timpurilor " şi asta nu s-a văzut doar aseară, ci în multe alte rânduri.

Iar faza cu " a le avea cu fotbalul " mi se pare un fel de clişeu manelistic. Fotbalul e cel mai comun şi banal sport în momentul de faţă. Nu există maeştrii în ale fotbalului şi nici neştiutori, că doar aproape toată lumea ştie fotbal.

Şi încă ceva... că tot te-ai găsit să te crezi inteligent dându-mi mie un reply, unde naiba ai văzut tu că am scris că Barcelona va întoarce scorul cu Bayern? Mi-ai citit măcar răspunsul în întregime sau ai luat doar începutul şi sfârşitul şi te-ai gândit să dai un reply ca să pari " mare şmecher " în faţa mea(o tentativă nereuşită, din păcate pentru tine)?

| Urpaniel a răspuns:

Arbitraj praf, 2 penalty-uri refuzate, fault în atac la golul lui Robben, din toate corner-urile lui Bayern, trebuia să fie acordate doar jumate', şi cel mai rău, trebuie să fi prost să-l bagi pe Messi în starea în care era.

| Chuchk a răspuns:

Depinde de cat de motivati sunt cei de la Bayern asta depinde numai de ei

| lllarisaa02 a răspuns:

Trebuia sa fie 5 -0, dar nha albitru ala cred ca tinea cu Barca. Doua henturi in careu si nimic.

| Edy_Staicu_1974 a răspuns:

In ultimiii 4 ani bayern a avut ghinionn! Daca nu bate anul asta pe real, anul viitor cu guardiola castiga sigur tot ce se poate! Dar sa nu uitam ca mai este returul cu Barcelonatongue