| Adrian1331 a întrebat:

Este posibil sa slabesc in 3 luni 20 de kg, tinand cont ca o sa am si scoala si ca o sa fiu si clasa a 8-a?

8 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

E posibil dar nu e deloc sanatos sa slabesti foarte mult intr-un timp atat de scurt, iti dereglezi metabolismul.In 3 luni 8-9 kg e de ajuns.

| RAY a răspuns:

Stai sa vezi apoi in cat timp pui dublu

| Violleta2022 a răspuns:

Ce treaba are slabitul cu scoala?
Se pot face in acelasi timp amandoua, ca la una se baga cartea in cap, la cealalta se evita sa se bage mancarea in gura si in loc sa stai jumattate de ora la masa de 3 ori pe zi, alergi cele 3 jumatati de ora.

| FaraNumePls a răspuns:

Poți slăbi, dar cu forte mult sport și stand nemâncat. Așa slăbești cel mai bine dar nu și sănătos! Îți spun doar sa faci exerciții și să încerci să tai din mâncărurile pe care le consumi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bine stai cuminte decat sa-ti faci alte probleme dupa aceea. Nu a zis nimeni sa nu slabesti, daca asta vrei, dar nu atat de mult intr-un timp atat de scurt.

| WorldTraveler2553 a răspuns:

Sunt de acord cu ce spune AvalohAlyn.
Normal că se poate, dar asta ar însemna să te înfometezi foarte mult și pe lângă dereglarea metabolismului, după ce vrei slăbi cam un sfert sau jumătate din cât spui tu acolo, vei zice că e de ajuns și după toate perioadele alea când "mureai de foame" vei recupera cu un KFC, un McDonald's și te vei îngrășa super mult. Așa că mai bine slăbește sănătos! E mult mai avantajos.

| Lusiana_Rusu_1999 a răspuns:

Asta depinde de tine, eu am slăbit 10 kg în două săptămâni, dar sincer nu e sănătos să scapi aşa repede de ele...
Ți-aş recomanda să bei multă apă şi să consumi legume care nu îngraşă şi fructe care nu conțin foarte multe glucide, să mananci puțin şi des, fără prăjeli, doar fiert sau făcut ceva pe grătar... să mănânci carne slabă şi să reduci lactatele...să îți faci un program când să mănânci şi să faci exerciții în casă ( nu e recomandat sa stai in soare ), sunt aplicatii care te ajută si sa ieşi seara când e mai răcoare la aleegat