| Neadian a întrebat:

Fac sala de doi ani, corpul mi s-a dezvoltat ok mai ales umerii, spatele și pieptul in special, însă brațele și picioarele mi-au rămas subțiri deși le-am alocat fiecarora o zi de antrenament. Sa iau steroizi?

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Este gresit din principiu, foarta multa lumea vede niste carnati cu niste povesti de viata induiosatoare si cum au ajuns ei campioni mondiali la cuturism, desi ba erau saraci ba erau atat de slabi ca uzi aveau 39 de kg la 17 ani, ba nu stiu ce.
Lumea nu intelege ca adevaratii campioni bodybuilderi au corpul de asa natura sa ajunga la acel nivel, in marea lor majoritate sunt mezomorfi, daca aplici antrenament puternic si substante normal ca ajungi ca hulk, ca genetic esti pregatit pentru asta!

Unul slab si pricajit nu va face performanta la acel nivel nici nu va arata asa cu toate substantele interzise din lume!
Tu insa te poti imbunatati, dar nu cu steroizi care iti vor distruge viata ci poti si natural, cu prafuri mancare si multa munca!
Eu am putut, si tu poti, la 2 ani dupa ce nu am mai facut sport, inca aratam ca si cum faceam sport, unul care ia steroizi dupa 2 ani nu doar ca e putred pe interior dar pierde cam tot din masa musculara castigata trisat! Cel putin unul care nu este genetic ca cei de care iti spuneam mai sus!

Am urat toata viata pe cei care faceau culturism amator si luau steroizi iar printre ei ce sa vezi, astia care i-am vazut eu ca iau erau doar tigani proxenenti si inculti, unul care aveam inteligenta nu ai sa vezi sa ia asa ceva, de ce iau incultii? sa para 'baieti'! dar doar par, nu inseamna ca si sunt!

| sweetys a răspuns:

Cu steroizi, o sa pierzi si ce ai obtinut pana acum. Cum au zis si ceilalti utilizatori, poate fi genetic sau undeva in antrenament exista o greseala. Mergi la un antrenor profesionist nu la unul cu un curs facut online si atata, si vezi ce modificari iti va sugera.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, categoric nu steroizi, ca se moare pe capete de la drogrui care-ti provoaca atacul de cord.

Cati ani ai totusi, ca sa stim ce ti-am putea recomanda?

| Cosmin86 a răspuns:

Pai zi concret ce antrenament ai (program si exercitii). Sa vedem.

| RoCkKiD a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa iei sfturi de genu de pe net. Daca mergi la sala de 2 ani probabil iti cunosti bine programul si stii ce si cum ai facut, cel mai bine e sa mergi la un antrenor personal ok pentru 1-2 sesiuni ca sa analizati programul si sa vezi daca se poate modifica ceva la antrenament.

Vezi ca e posibil sa fie si o chestie genetica. Din pacate genetica joaca un rol uras in culturism, nu toti putem ajunge can schwarzenegger, chiar si cu steroizi..si asta e crunta realitate.

Eu zic sa incepi de jos, vezi daca se poate rectifica prin ajustari la progrmaul de antrenament, steroizii sunt scumpi si vin cu o multime de riscuri asiciate. Daca asta e scopul tau in viata si esti disupus sa sacrifici orice pentru fizicul ideal o sa trebuiasca sa vorbesti cu un medic si vezi ce recomanda.

| StoicAnalysis a răspuns:

Asa e constructia corpului. E de la oase, nu de la muschi. Continua antrenamentul de pana acum si mergi mai departe. Mare lucru nu prea poti sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aloca-le mai mult timp.