| geomina a întrebat:

Fitness-ul si aerobicul m-ar putea ajuta sa slabesc? mergand in fiecare zi la sala? Poate imi povestiti din experienta voastra. Deoarece am citit ca nu prea sunt benefice. big grin

7 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Respiri? mananci? bei? deci poti sa faci sport. atat timp cat poti mentine ritmul cardiac la 65-70% din maximul pe care il poti atinge, timp de 30 de minute, macar de 4 ori pe saptamana, o sa ai rezultate. lasi zahar/xylitol, lasi produsele rafinate de om (orez alb, faina alba) si le inlocuiesti cu cele naturale (orez salbatic) ai toate sansele ca fitnessul sau aerobicul sa faca toti banii (pe care nu ii dai, ca faci in parc, acasa).

| RAY a răspuns:

Http://istoria-lumii.ucoz.com/blog/programe_de_sport/2014-01-06-2

cum sa nu fie, sportul e esential sanatati, fa programul ala de slabit sa vezi ce bine e

| NDC12 a răspuns:

Tare curios sunt unde ai citit ca nu sunt benefice? Ai citit vreun articol de pe doctor.info.ro de exemplu unde sa spuna ca nu sunt benefice? Sau pe vreun site unde isi dau toti copii de 13 ani cu parerea? Cum altfel vrei sa slabesti fara sa mergi la sala sau fara exercitii? Prin infometare?
Ai grija ce mananci, nu mai consuma alimente care contin carbohidrati ( cartofi prajiti, orez, cauti tu pe google sa vezi care sunt ).Dar nici sa nu uiti de mese! Mananca de cel putin 3 ori pe zi. Alimentele bune si bogate in proteine sunt Lapte,carne,branza,oua, vita, peste, piept de pui, etc.

| RAY a răspuns (pentru NDC12):

Uiti de otrava nr 1 in lume zaharul, ouale fierte da asa proteinele sunt bune dar nu multe

| NDC12 a răspuns (pentru RAY):

Si tu uiti sa mai citesti o carte din cand in cand, ca ma chinui de 5 minute sa inteleg ce ai scris tu aici, dar degeaba.

Proteine -> trebuie sa iti asiguri 2 g/ proteine pe kilogram.




| NDC12 a răspuns:

Am uitat ceva, Cardio 3-4 zile pe saptamana minim o jumatate de ora.
Cardio=alergat.

| DX190 a răspuns:

Cardio (bicicleta, banda) te ajuta, cu o alimentatie ca lumea desigur. P.S sa nu te mai duci in fiecare zi la sala sa slabesti, asa o sa ai rezultate slabe. Ai nevoie de odihna multa.