anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda, cine ma poate ajuta, doresc sa slabesc, si poate sa pun ceva patratele, am 13 ani, si am putina burtica big grin, am incercat dar ma plictisesc, fac vreo 2 saptamini si ma plctisesc, ce sa fac ca sa nu ma plictisesc, si ce sa maning?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te ajuta, poti incerca sa faci abdomene, putine la numar pana te obijnuesti, si mananca regulat cam 3 mese pe zi, daca poti la ore fixe si nu manca mancare cu multe grasimi. Totul tine de vointa. Bafta!

| ElaMiha97 a răspuns:

Nu mănânci seara și mănânci mai puțină pâine.

| miriammiki a răspuns:

Incerarca sa mergi la sala sau sa-ti faci un abonament la aerobic si la alimentatie atata timp cat faci sport nu trebuie sa te strofoci prea mult: incearca sa nu mananci prajeli, carne de porc sau tot felul de carne grasa, mananca mai mult fructe si legume, ia-o mai usor cu dulciurile si ce sa-ti zic? bafta! P.S: http://www.csid.ro/calory-calculator/;) Da click cu incredere(o sa te ajute)

| ci0c0lata a răspuns:

Pai in primul rand daca vrei sa slabesti trebuie sa ai ambitie.
cauta prin reviste o vedeta sau o simpla fata cu un corp de invidiat 8-> si lipesteo pe oglinda ca atunci cand te uiti in oglinda o vei vedea si iti vei dori mai mult sa ajungi ca ea :))
despre o dieta...:-? esti cam micuta sa incepi cu diete prea stricte incearca sa inlocuiesti painea alba cu cea integrala[eu mananc paine graham], nu manca dupa ora 6 pentru ca atunci se depune cel mai mult si nu uita de sport http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0 daca faci asa de 2 ori in fiecare zi timp de aprox 1 luna sigur vor aparea rezultate
tine`ma la curent cu ce se intampla si...fii mai increzatoare :* paa

| Akorpion a răspuns:

Pai in primul rand incearca sa laergi cate 1-2 km pe fiecare zii. in al doilea rand fa multe abdomene cam 4 serii a cate 50, iar in 1 - 2 luni o sa inceapa sa apara si patratetele. aaaaa si ca sa nu te plict asc muzica sau ia-ti un tovarasi cu tine Bafta si spor la munca. Numasi NIne!